雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
巴打可以點救
岩岩睇左醫生 佢話搽住 regro 3%
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎

可以點算😭😭

我係你就會開始食藥。可以減慢脫髮既速度。我自己都係食遲左。而家織髮算鳩數

巴打介唔介意講下你織髮既情況係點

我想問最平保康絲邊度買,印保食左3個都狂甩,唔知係未假,仲有咩平野可以代替印保
本身d頭髮都幼+梳,個轉同頂都冇事
但個陰d頭髮留極都唔識長 額角又得番d毛毛
眉心對上有三隻手指闊,額角就4隻左右
算唔算正常?

聽日較方便會回應咁多位
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦

佢比左3% 我
咁我用曬先定自己出去買 (洗唔洗醫生紙)
同食唔食埋藥?
巴打我之前係森髮買左印保finpecia,宜定應該轉邊隻,好淆底

韓保、西保,我之前都係保髮同森髮買印保,依家食緊西保

西保姐係邊隻

Kern Pharma
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦

佢比左3% 我
同食唔食埋藥?

上ebay amazon自己運黎 我同巴打差唔多 已經覺得好嚴重喇喎
巴打我之前係森髮買左印保finpecia,宜定應該轉邊隻,好淆底

西保姐係邊隻

Kern Pharma

平過damocare?
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦

佢比左3% 我
同食唔食埋藥?

上ebay amazon自己運黎 我同巴打差唔多 已經覺得好嚴重喇喎

你地開左團購? 仲有冇得join埋一份?

西保姐係邊隻

Kern Pharma

平過damocare?

韓保好似平d,我買西保$250一盒28粒
可以睇邊度醫生
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦

佢比左3% 我
同食唔食埋藥?

你地開左團購? 仲有冇得join埋一份?

我係自己俾多百零蚊運費
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

仲3%
5%啦

佢比左3% 我
同食唔食埋藥?

Btw 巴打你有冇食埋藥?

巴打我同你差唔多 唔知咁算係第2定第3期呢
想問下呢度有冇外國巴打
同埋係外國應該去邊度買最平
見住D頭髮愈黎愈少 想開始食藥救返啲頭髮
但我得20 應該食邊隻先最好
就算有副作用都唔理咁多喇

今年20 想問下咁算唔算m額

天生髮線唔齊一高一低 加上頭髮偏軟幼 分唔到額角位有冇問題 求解答

天生髮線唔齊一高一低 加上頭髮偏軟幼 分唔到額角位有冇問題 求解答

好撚驚呀大佬唔好放低粒膠走左去

呀爸個邊完全冇 呀媽有三兄弟兩個有一個冇 自己甩唔多 一日應該<3-40 髮尾粗幼分唔到因爲有啲成條好粗有啲成條好幼

呀爸個邊完全冇 呀媽有三兄弟兩個有一個冇 自己甩唔多 一日應該<3-40 髮尾粗幼分唔到因爲有啲成條好粗有啲成條好幼

髮線變化同一年前冇咩分別 因為條髮線痴住粒墨冇移上去 但睇得多始終有啲驚 可能心理作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞