雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
屋企有遺傳甩頭髮
依家廿幾歲人開始兩額禿
個轉又開始疏
想睇下醫生去邊度睇好?

睇醫生既用意係?

睇下去到第幾期
應該點處理好
自己唔係好識揀藥
坊間好多 唔知啱唔啱
有冇人答到我如果食左七個月藥1-2期 22歲
植唔植好 因為有個暑假 可以去台灣
同埋有冇巴打有植過髮 有冇好介紹
留TG:engma19 希望有人可以慢慢傾下

咩情況?
止住左個勢未?

感覺上止左 仲出多左頭髮
有冇人答到我如果食左七個月藥1-2期 22歲
植唔植好 因為有個暑假 可以去台灣
同埋有冇巴打有植過髮 有冇好介紹
留TG:engma19 希望有人可以慢慢傾下

咩情況?
止住左個勢未?

感覺上止左 仲出多左頭髮

咁你呢個情況已經好好啦,有d 人唔受藥咪仲大獲,巴打,其實植髮都唔係無敵,你22 歲就植,植到幾時,我自己就咁睇,要慢慢接受呢樣野
我老豆40先開始甩
我20就開始甩
點算
條髮線比18後左3cm
點算呀點算呀
而家前額髮線最高果個位離條眉岩岩好5隻手指位
算唔算係脫髮?我老豆係禿頭
係咪直接買保記ok?洗唔洗加埋搽野?
搽額角會好乸,多左好多頭皮,feel到係好刺激頭皮,係咪唔正常要停?
各位巴絲,有冇邊間好公司可以檢查頭髮健康同會細心講解?

利申:無乜甩頭髮,但本生小頭髮 想預防勝於治癒 同 及早補救

係條分界到甩 頭髮變幼 整體頭髮都明顯變薄
食左差唔多一年藥 頭幾個月食正廠 之後食副廠
都唔覺頭髮有多/甩少到 沖涼甩出黎個d一樣粗幼都有 幼個d成條毛咁 但較長
但都唔覺有明顯惡化
訂左半年份量既foam 下星期剪完頭髮會開始用

暗地裡可能有效你唔著
可唔可以咁講?雄禿黎講M 字係咪仲慘過轉疏? 食藥同搽係咪都對M 無咩作用?

搽額角會好乸,多左好多頭皮,feel到係好刺激頭皮,係咪唔正常要停?

求助
成日戴帽會唔會令情況更加嚴重?
成日戴帽會唔會令情況更加嚴重?

假設乾爽天氣,唔係香港

18歲開始甩 有食藥
依加22
諗住遲多幾年織髮算

依加髮型仲遮到 建唔建議植m字 但直接織髮算 真係唔想比人知

依加髮型仲遮到 建唔建議植m字 但直接織髮算 真係唔想比人知

大佬,你唔講真係無問題,即係你食左幾年藥,有冇幫助,有冇副作用,食正廠?
想問damocare邊度有得買
我見我附近好多間都話無
要港島區

大佬,你唔講真係無問題,即係你食左幾年藥,有冇幫助,有冇副作用,食正廠?

食左三年 食下停下 唔知算唔算有 甩慢左 早排仲係正廠 今年食副廠

食左三年 食下停下 唔知算唔算有 甩慢左 早排仲係正廠 今年食副廠

性功能呀,性慾果d 無咩影響? 咁你本身都係M 定係轉都有事?

正廠邊度買?thx

正廠邊度買?thx

係荃灣啲藥房

性功能呀,性慾果d 無咩影響? 咁你本身都係M 定係轉都有事?

功能正常 唔覺有減到 唔知係未無效 我都想減下 本身無咁m 睇住佢嚴重

功能正常 唔覺有減到 唔知係未無效 我都想減下 本身無咁m 睇住佢嚴重

咁嘅髮量已經好好啦

咁嘅髮量已經好好啦

咪係囉,睇開d 啦,你個轉好過我好撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞