雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

台灣 普通果隻 要開刀果隻
3、4皮一次

So far 咁耐除左幫我剪頭髮果個
無人知

我gel all back 頭 側同後都係鏟短

發毛。。不過我唔建議呢間
環境好好 但啲attitude 好唔pro
但so far 個效果我都滿意

第幾期。。其實我都未到好嚴重 不過天生頭髮幼
其實我諗我係第一二期 仲遮到既狀態去
有食藥

台灣 普通果隻 要開刀果隻
3、4皮一次

無人知

有食藥

無人知

有食藥

我份人完美主義。。
其實都好左好多 不過gel起都係有見肉
所以我會加hair fiber
之後再植一次 但我諗都係未必會perfect
都係會用hair fiber 但會好好多既
無查藥, 敏感會
無查藥, 敏感會

其實印保我食左6年,又唔覺有咩問題

finax定finpecia?
其實印保我食左6年,又唔覺有咩問題

finax定finpecia?

要返工朝早好難用rogaine,洗完頭用乾咗之後好怪得夜晚用到,有冇巴打淨係用夜晚
要返工朝早好難用rogaine,洗完頭用乾咗之後好怪得夜晚用到,有冇巴打淨係用夜晚

唔經唔覺今日已經食左第51 粒,今日又有d 蛋痛
想買印版保記
係咪一般藥房都有?
醫生紙點拎?

foam,foam都好難用到

想問呢款有冇用?
巴打可以點救
岩岩睇左醫生 佢話搽住 regro 3%
未嚴重到要食藥
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎

可以點算😭😭
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎

可以點算😭😭

我係你就會開始食藥。可以減慢脫髮既速度。我自己都係食遲左。而家織髮算鳩數
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎

可以點算😭😭

我係你就會開始食藥。可以減慢脫髮既速度。我自己都係食遲左。而家織髮算鳩數

食保記定咩?
本身d頭髮都幼+梳,個轉同頂都冇事
但個陰d頭髮留極都唔識長 額角又得番d毛毛
眉心對上有三隻手指闊,額角就4隻左右
算唔算正常?

巴打我之前係森髮買左印保finpecia,宜定應該轉邊隻,好淆底
巴打我之前係森髮買左印保finpecia,宜定應該轉邊隻,好淆底

韓保、西保,我之前都係保髮同森髮買印保,依家食緊西保

韓保、西保,我之前都係保髮同森髮買印保,依家食緊西保

西保姐係邊隻
巴打可以點救
未嚴重到要食藥

好嚴重啦喎

可以點算😭😭

巴打介唔介意講下你織髮既情況係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞