雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
噤樣係咩好嚴重既m字

我有爬文 但係m字應該點算好

咁可能真係有問題,我d印保都就食完 所以我諗緊仲買唔買好,窮學生又冇錢食正廠

我仲要係前排個頭厚返開始好轉
轉左之後開始情況轉壞
明顯突然甩多左幼髮

要不要來元朗買? 250 一盒,一次過要買2 盒,食左個幾月暫時無咩異樣,問過幾間都係240-250 買多先有得平

一盒30粒?

雞地榮康 210

十年巴打竟然公開埋名

我都忍唔住
旺角新x安有150

巴打係唔係西洋菜南街個間?

弼街
屯門華都樓下有間頭髮用品店,叫髮棧

店主好好人,賣好多獨家野

仲會同客傾計,了解需要,再推薦岩既洗頭水⋯護髮比你,仲會教你點洗頭⋯護理

有時仲會送支細既sample試用

以前我頭痕,有好多頭皮,用佢推薦既洗頭水,用完一支就好少頭皮,勁滑勁爽

利申:長髮絲,住大埔都會入去屯門買

對男性脫髮完全冇幫助

要不要來元朗買? 250 一盒,一次過要買2 盒,食左個幾月暫時無咩異樣,問過幾間都係240-250 買多先有得平

一盒30粒?

雞地榮康 210

十年巴打竟然公開埋名

我都忍唔住
旺角新x安有150

巴打係唔係西洋菜南街個間?

十年巴打,我有追問你post,想認真問3個問題:

一:你食保康絲咁耐,是否覺得真的有效?覺得效用有多大?係減慢脫髮,還是能重生新的頭髮?

二:你係咪覺得無論食藥定搽生髮水,對M字額的幫助都不大?

三:你so far食藥同搽生髮水,有冇任何副作用、痕?

感謝巴打~

我話左我冇事同正常
但我可以照答你

1) 有效 。 同時係能夠生髮
但視用家而定

2) 對前額影響不大。但能夠令你出細毛 同 止住脫髮

3) 食藥有機會不硬 。 不硬我直接食偉哥解決算
外用藥副作用? 痕 同 頭皮

唔該巴打

因為我個case係極度M額,明顯後移,但頭頂仲係超級濃密。
我而家搽緊倍健同用激光梳,但衡量後始終不想食藥,所以想請教吓你點睇,其實係咪冇乜用

食埋藥 有副作用先停
食保絲康既副作用嚴重嗎

睇你點睇
唔硬有幾軟?

睇用家
俾前幾頁巴打講到驚驚地,我食咗保髮堂同森髮既印保差唔多9個月
但係好似冇乜用唔知係咪假野,係性功能真係差咗,真係要拿拿聲轉藥。
十年巴係食緊韓保?

我都話冇事
但隻隻藥都有睇開 除左森髮同保髮堂個幾隻藥
香港邊到買kirkland有平?定係我就咁買regaine?

香港冇得買kirkland
酚上網買
噤樣係咩好嚴重既m字

搽藥食藥啦
噤樣係咩好嚴重既m字

唔算好嚴重 止住個勢外觀應該冇影響
藥要食幾耐停咁先唔會出事?
定一食就一世??
噤樣係咩好嚴重既m字

搽2%定5%好?
定一食就一世??

一食就唔停架啦
定一食就一世??

噤樣係咩好嚴重既m字

搽2%定5%好?

噤樣係咩好嚴重既m字

搽2%定5%好?

係咪停用會打回原形但唔會變差?
噤樣係咩好嚴重既m字

搽2%定5%好?

搽2%定5%好?

俾前幾頁巴打講到驚驚地,我食咗保髮堂同森髮既印保差唔多9個月
但係好似冇乜用唔知係咪假野,係性功能真係差咗,真係要拿拿聲轉藥。
十年巴係食緊韓保?

我都話冇事
但隻隻藥都有睇開 除左森髮同保髮堂個幾隻藥

唔該咁多位巴打,我最後買咗西班牙出個隻
噤樣係咩好嚴重既m字

搽2%定5%好?

變返你個2年唔用既情況
十年巴打

香港有無finpecia 賣?
晴天健康館的印度保記真定假,幫襯過幾次,今次出貨特別慢,打算以後唔幫襯。要上網買印保/韓保的話,邊間信譽會好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞