雄禿脫髮。食、買、搽藥,織、植髮 救髮謬誤 你問我答(4)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
有冇人知minoxidil ebay訂有冇方法運費平啲🤦‍♀️我見啲運費好多都要$100-$200
有冇人知minoxidil ebay訂有冇方法運費平啲🤦‍♀️我見啲運費好多都要$100-$200

你買邊隻?我之前y拍買 佢會寄埋俾你 唔洗加錢

Ebay kirkland 12個月嗰隻
因為呢幾個月一直係藥房買好貴

y拍有冇連結呀
你地都叫禿 😔我變施丹

y拍有冇連結呀

呢隻唔清楚 你search脫髮就會搵到minoxidil 你問佢拎聯絡方法再問問佢

y拍有冇連結呀

呢隻唔清楚 你search脫髮就會搵到minoxidil 你問佢拎聯絡方法再問問佢

http://www.ebay.com/itm/NEW-Kirkland-6T0Czo1-Minoxidil-Hair-Loss-Regrowth-Treatment-Topical-Foam-6-month-/112384634609?hash=item1a2aa56ef1:g:AXwAAOSw53NY~AD-&autorefresh=true

呢間寄香港17蚊USD
你地都叫禿 😔我變施丹

髮量係開始變得稀疏

咁算第幾期?可以點救
啪左第一粒藥

我要努力
今日睇完醫生 開左隻Pronor 係咪食住先 睇下有冇效
想問有無洗頭水推薦?
試過好多種洗頭水 clear淨、霸王去油、油性敏感性、頭瘡轉用嘅都有
但都係無一隻覺得有效 洗完兩三個鐘就出油
訓醒第朝直頭有陣臭味 頭皮又多一粒粒白色嘅油脂粒
完全無符

成份?
想問有無洗頭水推薦?
試過好多種洗頭水 clear淨、霸王去油、油性敏感性、頭瘡轉用嘅都有
完全無符

性質温和就可以

咁算第幾期?可以點救

搽藥食藥止住惡化
一年半後睇下藥效如何再決定植髮

y拍有冇連結呀

http://www.ebay.com/itm/NEW-Kirkland-6T0Czo1-Minoxidil-Hair-Loss-Regrowth-Treatment-Topical-Foam-6-month-/112384634609?hash=item1a2aa56ef1:g:AXwAAOSw53NY~AD-&autorefresh=true

呢間寄香港17蚊USD

Thanks
想問有無洗頭水推薦?
完全無符

性質温和就可以

Thanks
有無牌子參考吓?聽日都會出去搵吓

想問問係未買呢隻如果我係想噴既
因為我係香港啲藥房買開300蚊支 負擔唔起 呢隻我用開既 醫生開
岩岩收到森髮既貨
印保加 Rogaine 5%foam

$550
大家幫手望望有冇問題

成份?

finasteride 5mg 切左一半

咁算第幾期?可以點救

搽藥食藥止住惡化
一年半後睇下藥效如何再決定植髮

即係冇得搞?我茶左kirland 2 個月左右 開始有返d 毛仔出黎 不過唔知係應該淨茶脫髪位 定其他位都要茶

想問問係未買呢隻如果我係想噴既
因為我係香港啲藥房買開300蚊支 負擔唔起 呢隻我用開既 醫生開

點解foam貴咁多
新報到巴打here
我天生額高,之前甩到M額
之後剪頭髮果個介紹我用shiseido果個洗頭水+生髮水,用咗一年,個M位係有少少毛,不過唔大進展,想問咁多位巴打我應該點搞好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞