FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
點解Ike咁多人想要?
(冇玩過 Fire Emblem系列)
點解Ike咁多人想要?

原作勁同型棍
點解Ike咁多人想要?

原作勁同型棍

我見Reddit啲人話玩呢隻手遊就係為咗抽佢好似好撚誇張
同埋其實Ryoma >>>> Ike?
點解Ike咁多人想要?

原作勁同型棍

係愛啊哈利 依隻game本來就係引粉絲玩
你望下個top sale排行 FEH因為一隻Ike上番第四位
新手第一次首抽可唔可以開?

依隻-hp+攻幾理想 鐘意隻野就開啦
新手求加fd

加左 13階sxxxxj
點解Ike咁多人想要?

原作勁同型棍

你望下個top sale排行 FEH因為一隻Ike上番第四位

個人覺得龍馬勁啲
大家差唔多攻但認緊速高啲
點解Ike咁多人想要?

原作勁同型棍

個人覺得龍馬勁啲
大家差唔多攻但龍馬速高啲
5* 做咩難抽咗咁多.......
開ser果時平均5抽1 5*
而家... 80石甚至140石先有一隻咁大吧

一切都係運

重要開頭無課金 後尾有課

一開始課係抵玩d既
依加各隊既主力除左egg米拉之外都係頭幾個pool為主

記得果時係咁刷大波
中歌女都無要,真係覺得自己on 9

三隻大波三隻都係減速個體
打手英+攻+速個體真係一隻都冇
10-1個quest都唔容易
要用補師頂住過
Lv40 3星女軍師打lv40紅劍扣0喎
想低成本過可要點玩
[im][url]https://pbs.twimg.com/media/C-VKgG4XYAAGern.png:large[/img][/url]

你貼錯post

入錯病房

貼錯多幾次ok?
聽日係時候課一課

研究緊iOS點課

買日本itunes點?

係咪呢個方法最好
我搵唔到點用香港信用卡直接買

iOS可以用信用卡課 個ac地區要轉返香港
不過轉左香港就轉唔返日本,所以最好整個ac專係課金
利申:課過
想低成本過可要點玩

個成就唔洗打40lv紅劍 去故事5-1打啦
想低成本過可要點玩

兩個任 一個打lv35只係需要帶軍師就得 另一個任軍師殺紅劍冇限lv
想低成本過可要點玩

上級唔得
下級先得
想低成本過可要點玩

上級唔得
下級先得

Sor, 我睇錯任
未解個個係要有軍師係隊就得
10-1個quest都唔容易
要用補師頂住過

5個任都係用騎隊輕鬆過

啱啱升好隊步兵隊
除咗linde學齊死線攻立月虹,舞女學咗相性之外,其他咩都未學
發現打競技場好易死
應該學咩技好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞