FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

agger 冇Minerva
砌飛行隊起碼40000毛
隻大波重要係減速,三隻5*都係

飛行隊有hinoka同caeda就夠
食完雙buff全部都好好揪

點解你地個個都講hinoka同caeda
無人講palla同minerva

升緊palla
利申:抄巴哈

得一隻5星catria其他3-4星雞肋
點完任

Tsubaki
三竜將
Michalis

早知早D問你
宜家升緊5* Catria, 3* Palla, 4* Cherche, 4* Florina
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

升緊palla

點完任

Tsubaki
三竜將
Michalis

早知早D問你
宜家升緊5* Catria, 3* Palla, 4* Cherche, 4* Florina

其實個任對比上次個兵種任真係算好易, 基本上我覺得有齊3色飛兵已經夠, 無論咩角色
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

升緊palla

點完任

Tsubaki
三竜將
Michalis

早知早D問你

其實個任對比上次個兵種任真係算好易, 基本上我覺得有齊3色飛兵已經夠, 無論咩角色

照升左先, 唔夠打先再諗

呢個真
頭先講個3隻 都係免費野 打相剋就有攻擊力
配隻palla應該夠做哂飛雞任務
轆撚 齊晒4招飛行紋章同鼓舞要Minerva同Hinoka, 兩隻都冇 仆街

升緊palla

點完任

Tsubaki
三竜將
Michalis

早知早D問你

照升左先, 唔夠打先再諗

洗鬼3色,雙色都夠洗
食咗飛刃嘅camilla,冇嘢斬唔開
冇劍飛馬,冇飛刃紋章玩 (只係抽中過palla,但隻palla俾nino食咗招月虹)

終於升完
等升埋隻nino 上5星食刃書

camilla學拉怪有啲乜嘢好用戰術?
利申:仲未諗到camilla學乜輔助同B技好
呢度好似無乜人玩過蒼炎曉女
其實wii應該好多人有吧, 我係wii剛出既時候買返gc蒼炎黎玩

btw, 呢度有無人玩過本是同根生既tear ring同berwick
如果呢2隻計埋算係火紋系列既話, 其實我覺得berwick仲高質過系譜

全部有玩
Berwick 個主角真係好撚型 型過曬火紋咁多代主角
一件件豬頭骨硬食無怨言
其實wii應該好多人有吧, 我係wii剛出既時候買返gc蒼炎黎玩

btw, 呢度有無人玩過本是同根生既tear ring同berwick
如果呢2隻計埋算係火紋系列既話, 其實我覺得berwick仲高質過系譜

全部有玩
一件件豬頭骨硬食無怨言

d豬頭骨硬到頭幾版主線全部都係20 turn內要做完主要目的然後全軍撤退
希望ECHOES會偷跑.
老翻偷跑兩個星期, 正版偷跑兩日唔過份JE
希望ECHOES會偷跑.
老翻偷跑兩個星期, 正版偷跑兩日唔過份JE

Echoes今次好有誠意 唔支持唔得

全部有玩
一件件豬頭骨硬食無怨言

d豬頭骨硬到頭幾版主線全部都係20 turn內要做完主要目的然後全軍撤退

曉女又係正 四軍大戰 不同種族 畫面當時嚟講好Top 最後選人選專武我攪咗成個星期先選好
9章唔駛怕沒飛行隊 有單騎影片
http://www.nicovideo.jp/watch/sm31050456

全部有玩
一件件豬頭骨硬食無怨言

曉女又係正 四軍大戰 不同種族 畫面當時嚟講好Top 最後選人選專武我攪咗成個星期先選好

我對曉女既印象好似比蒼炎仲模糊
如果サザ當係主角既話, 佢都算係偏弱既主角, 不過應該係成個系列單體作戰能力數一數二既賊
Ike先係主角
echoes出左
已買, 放工去攞
echoes出左
已買, 放工去攞

真係偷跑
echoes出左
已買, 放工去攞

真係偷跑

邊度有
荔枝角附近有無
改咗制之後,鬥技場真係難打咗好撚多,要聚精匯神先得
以前NINO鳩衝就搞掂
屌,第7場先死兩隻
對面3隻獅子
屌,做乜撚嘢啊,歌姬,老母,HECTOR都裝咗救援,我隻歌姬一嘢打唔死佢隻龍馬就收咗皮
歌姬都係裝返劍殺算,救援行路我好少用
echoes出左
已買, 放工去攞

真係偷跑

邊度有
荔枝角附近有無

深水埗
點鳩解每兩場就有一場有龍女
用鳩曬啲劍都打唔到七場唔死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞