FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

我見鬼佬wiki話frederick好渣

但廢老更廢
BST輸4之餘
外型又唔討好

Frederick能力唔差
速普通偏低
但換黎血攻防都係頂級
魔防 個10幾點是但啦

有得你揀咩,斧騎徥呢兩隻
仲有,唔落都得啦,又唔一定要三色齊曬,兩色都打到啦
屌 對面全騎刃騎盾 仲要係最空曠剩係有一粒粒細石既圖 毛都未掂到死撚哂

死線重甲
78血

死線重甲
78血

呢版應該用勇書兄妹會好易過到
Cordelia laughed
任務送嗰啲飛馬係咪平均iv
任務送嗰啲飛馬係咪平均iv

係 所有送既角色都係neutral
包括大英雄 任務
諗諗下
一隻法師加再動已經可以屈哂d重甲
諗諗下

係 只要搞掂兩隻法 基本係贏咗
用綠法打死藍法 ,
拉走 ,再動走人
應該無死
就咁睇
nino射走隻藍法已經好易打
諗諗下

點解你地有新關打
諗諗下

點解你地有新關打

官方cap圖黎 聽日先打
諗諗下

點解你地有新關打

官方cap圖黎 聽日先打

留名睇3星神表演
打咗六場690前後,Sharena唔裝fury唔多夠力
同埋一街都係勇槍+ Effie 甚至痴線到+值hector + 遠反Effie
同埋一街都係勇槍+ Effie 甚至痴線到+值hector + 遠反Effie

690場好睇秒唔秒到呢兩隻重甲

690場好睇秒唔秒到呢兩隻重甲

重甲行咁慢唔係送分咩
對面打少個咁

反而覺得高加既飛行buff隊好惡
成個痴綫佬咁無視地形衝過黎
新女弓係echoes 入面唔可以轉弓手既屌你

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

好似唔洗等lv20先轉職, D人都係suggest一轉到就轉.
無左weapon triangle..

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

好似唔洗等lv20先轉職, D人都係suggest一轉到就轉.

今次支援對話係味又係只可同其中一個max

但廢老更廢
BST輸4之餘
外型又唔討好

速普通偏低
但換黎血攻防都係頂級
魔防 個10幾點是但啦

廢老剩係易+10已經贏frederick 啦

但廢老更廢
BST輸4之餘
外型又唔討好

速普通偏低
但換黎血攻防都係頂級
魔防 個10幾點是但啦

廢老剩係易+10已經贏frederick 啦

兩隻都有3星抽喎

仲有,4星+10好似好蝕下喎

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

玩落既感覺好似比feh更加無火紋味
第一輪轉職我係即轉, 全劍兵真係唔對路
第二輪我暫時有得轉但唔轉住
尋晚玩到第二章, 覺得feh應該會仲有個pool係女主o個邊既人物

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

尋晚玩到第二章, 覺得feh應該會仲有個pool係女主o個邊既人物

無左weapon triangle, 弓兵打5格, 又全反擊.
加埋D遭遇戰, 似一隻RPG多過SRPG.
真係無乜火紋味

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

無左weapon triangle, 弓兵打5格, 又全反擊.
加埋D遭遇戰, 似一隻RPG多過SRPG.
真係無乜火紋味

弓兵打5格我覺得合埋喎
打兩格太易俾飛行,甚至步兵埋身,好撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞