FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
求安慰

請問今期pool值唔值得抽?邊隻最勁?

好似得Alm上到一線

自身無得追其實用落大部分情況都幾雞肋
求安慰

you are not alone.jpg
上次2packs 石(140@)中得Priscilla 同 蘿蔔槍 嬲撚到我

好似得Alm上到一線

佢地d技會諗到新玩法 但隻野本身唔係好好既載具

好似得Alm上到一線

抽到弓同槍 冇乜亮點

好似得Alm上到一線

抽到弓同槍 冇乜亮點

如果有一隻高攻高速既弓 俾把武器佢唔食反擊打人兩下其實唔錯 問題係沒
男槍就節哀順變

是但裝

是但裝

其實一喝有咩用

是但裝

其實一喝有咩用

將弱化變強化 紅字變藍字

是但裝

其實一喝有咩用

人地-你隊友5防 用完變+5防 負面變正面

是但裝

其實一喝有咩用

其實隻飛馬都唔算差
只係有太多選擇
Fury加個d防,魔防同速,Nino把武食唔食到bonus?
Fury加個d防,魔防同速,Nino把武食唔食到bonus?

好似唔當係BUFF

是但裝

其實一喝有咩用

其實隻飛馬都唔算差
只係有太多選擇

好似唔當係BUFF

正 全力女主buff隊 唔洗換大英雄角湊數

未練好女主..
正喎,下次大英雄可以去高分D 了。

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

最後一個唔知入龍馬好定係獅子王好…

龍馬有速舞比NINO,獅子王我比佢學左騎盾,降下一級可用魔防舞。

龍馬有速舞比NINO,獅子王又高分D 求分析

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

龍馬有速舞比NINO,獅子王我比佢學左騎盾,降下一級可用魔防舞。

再動呢

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

再動呢

我得隻4星舞女,唔打算入佢了…

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

再動呢

同埋入舞女好似低分D

未練好女主..

我都未, 仲係4星40lv
呢次banner掟左百幾石都無banner角

其實咁落去我真係諗住連anna同男主角都升埋上5星算數.
女主同anna唔洗講.
男主學左sword breaker其實都可以一戰.
60000毛換黎以後都唔洗煩arena bonus角
求教,我俾nowi繼承咗4星catria嘅luna, 但係個技本身3下發動,但catria自己就2下,nowi係4下,點解嘅?

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

再動呢

同埋入舞女好似低分D

記唔記得舞女苦主
我就係個個用20000毛升舞女
結果1分都加唔到個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞