FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
獅子王同佢個妹,整容前

舊嘅獅子王型好多 妹就新呢個索

請問騎隊可以點砌?
蘿蔔 呀妹 蒼鴉 大媽?
有冇抽左呢個pool既巴打講下感想

一抽中男主
不過用落幾廢下
就算做素材我諗好多情況都不如用返攻立好過招防反
紅劍
獅子王>eliwood>cain=stahl

藍法
勇書哥>ursula=勇書妹

綠法
無選擇

綠斧
Frederick>廢老

藍槍
Abel>sully=peri>xander>廢老

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

可以安心儲石

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

可以安心儲石

小弟認為除咗最開頭果2個pool (takumi+ Lucina)+Julia 果個pool + [eggcina果個有收藏價值] 其他pool 都廢廢地

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

可以安心儲石

小弟認為除咗最開頭果2個pool (takumi+ Lucina)+Julia 果個pool + [eggcina果個有收藏價值] 其他pool 都廢廢地

勉強加埋獅子王果個
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

有+速-魔防 獅子王, +攻-魔防勇書哥, +防-血 abel, 係咪應該試下玩騎隊

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

可以安心儲石

勉強加埋獅子王果個

其實兄妹pool唔錯
buff機同佢大佬都幾勁
利申冇

一抽中男主
不過用落幾廢下

大英雄戰有機會有用
現階段競技場無出場機會

可以安心儲石

勉強加埋獅子王果個

漏左王女POOL,個個都係正野黎,有妹妹
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

有+速-魔防 獅子王, +攻-魔防勇書哥, +防-血 abel, 係咪應該試下玩騎隊

我自己都研究緊騎隊

我有eliwood 大媽 勇書哥 frederick
但全部4星
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

我自己都研究緊騎隊

但全部4星

呢個咩list黎
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

我自己都研究緊騎隊

但全部4星

我隻獅子王同勇書哥都係5星黎, 我so far都係求其打
無研究過學技, 獅子王連自己本身招b技都無學

我隻獅子王同勇書哥都係5星黎, 我so far都係求其打
無研究過學技, 獅子王連自己本身招b技都無學

都係騎刃盾紋舞 最重要
齊哂就最好

或者競技場版本
出三主力
Eg buff書大媽學刃紋
Eliwood 刃舞
Abel 盾舞

咁第四隻可以用返加分角
送三姊妹
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

我自己都研究緊騎隊

但全部4星

呢個咩list黎

Horse emblem
我角色齊技能齊 但無羽毛無sp
送三姊妹

齊哂 免費寶石
送三姊妹

之前中過大家姐,但俾咗nino食月虹,結果依家冇飛刃紋章用,有啲後悔,依家派返

仲有埋二家姐
送三姊妹

齊哂 免費寶石

我都齊晒
紅劍

藍法

綠法
無選擇

綠斧

藍槍

我自己都研究緊騎隊

但全部4星

呢個咩list黎

Horse emblem
我角色齊技能齊 但無羽毛無sp

我見鬼佬wiki話frederick好渣

我見鬼佬wiki話frederick好渣

但廢老更廢
BST輸4之餘
外型又唔討好

Frederick能力唔差
速普通偏低
但換黎血攻防都係頂級
魔防 個10幾點是但啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞