FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
9石中左Ike
過唔到劍士殺紅劍士個任
升到4星39lv照樣比隻劍士一野秒既

四粒石任都過唔到

唔會掛 robin有個唔限難度架喎

兩粒簡單石任可以打主線解任,reddit 有post講於主線殺女軍師/紅劍都解到
>>>I get that this is a joke, but you can actually complete the Robin and Navarre kill each other quests on 4-4 and 5-1 in the story on normal difficulty.

救命恩人
紅劍我打左十鳩幾次都過唔到

我都係差robin殺紅劍

唔得既.... fix左?

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得
9石中左Ike

90石石沉大海

兩粒簡單石任可以打主線解任,reddit 有post講於主線殺女軍師/紅劍都解到
>>>I get that this is a joke, but you can actually complete the Robin and Navarre kill each other quests on 4-4 and 5-1 in the story on normal difficulty.

救命恩人

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得

呢兩個任一定要打event嗰兩個困難版
9石中左Ike

90石石沉大海

一樣,90石乜撚都冇

救命恩人

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得

因為兩個簡單石任無lv限制,所以先可以用story mode解
你呢個,要殺lv40的紅劍,就算係最難的story mode都去唔到lv40
100粒石都抽唔中

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得

因為兩個簡單石任無lv限制,所以先可以用story mode解
你呢個,要殺lv40的紅劍,就算係最難的story mode都去唔到lv40

完全過唔到,有冇攻略
有冇食評
女軍師我用caeda
紅劍士我用effie

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得

完全過唔到,有冇攻略

你貼下自己d英出黎睇下
今期鬥技場竟然1tick過7場冇死
4806分唔知有冇1000名呢
抽到LEO,砌騎馬隊先
援軍打死都有sp,正
援軍打死都有sp,正

洗sp

上次4866臨結算跌到700幾
你諗你
抽到IKE
40石又掉左落海

上次我4804 RANK 25XX

屠夫all唔all in好?

0死得4740
40石得隻四星加速Tharja
抽到IKE

減血加速
抽到IKE

減血加速

我減攻加血

要用親手尾刀喎

完全無諗過可以咁

試左幾次都唔得

完全過唔到,有冇攻略

你貼下自己d英出黎睇下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞