FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我個打法一樣
Nino負責藍綠無
舞女再動 同埋食大海一下
勇槍Effie 專斬紅色
蘿蔔佬 加分 buff nino 同埋用黎做盾zip位

撞到綠魔殺Julia點算 ?

用紅劍打囉
屌你老母垃圾驚 玩左17把劍都玩唔到7場0死

得返幾把劍…關左GAME 比自己冷靜下,遲下先打過…

i know that feel bro

我都試過爆十幾把劍都perfect唔到.
有時撞到D好麻煩ge, 有時撞到cheater, 有時自己手殘
總之好撚火撚滾 , 越滾就越唔冷靜.
但諗真D真係爭果500毛only

其實真係應該整個彈弓手function,
有時乜都無做同一隻char禁兩下灰色gg
我個打法一樣
Nino負責藍綠無
舞女再動 同埋食大海一下
勇槍Effie 專斬紅色
蘿蔔佬 加分 buff nino 同埋用黎做盾zip位

撞到綠魔殺Julia點算 ?

用紅劍打囉

我隻fury eirika一般上得前都無命走

i know that feel bro

我都試過爆十幾把劍都perfect唔到.
有時撞到D好麻煩ge, 有時撞到cheater, 有時自己手殘
總之好撚火撚滾 , 越滾就越唔冷靜.
但諗真D真係爭果500毛only

其實真係應該整個彈弓手function,
有時乜都無做同一隻char禁兩下灰色gg

依個真
成日左移右移係到試位個時無啦啦灰左郁唔到
而家個min max差距咁大,逼人走場

我谷一隻炮手要夠力一下 KO (eggcina 殺 火水無)
一隻 3 buff (eirika 裝斧殺)
一隻肉盾全反擊 (hector)
一隻再動 (Ninian)

你可以參考下

唔係唔識點打…係下下都對面有再動,好難預距離。
再唔係自己衰ON9 無啦啦送左隻去死

係,要計對面再動係難 d

話口未完,
第七場比勇弓再動過黎chop chop收皮
共通點

共通點

共通點

開叉識玩
今日比隊騎隊打贏左

CECILIA 勇書哥 蒼鴉 紅騎法

你老尾個個都揸BUFF書,然後又齊BUFF

行3格既齊BUFF BUFF 書,真係你打埋我個份

( 我講漏佢重有帶「拉後」。姐係一個行3格打完你再拉後…你根本打佢唔到…)
今日比隊騎隊打贏左

( 我講漏佢重有帶「拉後」。姐係一個行3格打完你再拉後…你根本打佢唔到…)

抵輸啦人地咁重本
今日比隊騎隊打贏左

抵輸啦人地咁重本

係囉…剩係數都已經8萬毛…算啦
邊隻係紅騎法?

有無巴打可以解答小弟
究竟拓海魔防幾多
無事
原來杖打人傷害減半
邊隻係紅騎法?

LEO
升完隻5星舞女
發現同4星比較
只係加左2分
99體同 開場調位真係德政

唔洗再打2場又冇體 同開場卡鳩位
99體同 開場調位真係德政

唔洗再打2場又冇體 同開場卡鳩位

鳩場點調位都係死
例如左右都係牆 得中間有條路 正中有樹個map
升完隻5星舞女
發現同4星比較
只係加左2分

承惠20000毛
點解我係咁打嬴PVP D分都升唔到上去卡係2千幾
點解我係咁打嬴PVP D分都升唔到上去卡係2千幾

1)要入一隻加分角
2) 要唔死任何角色而羸足7場
3) 要全部打高級
4) 4隻角色要40lv 越高加值越好 技能越多越好

祝閣下旅途愉快
依家殺每隻敵人 sp係唔係由3變做1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞