FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Nino非減速就可以用住先
減攻都無問題
飛行隊任好彩唔駛全隊生存,勉強過到

主力飛行無難度碾壓所有任

主力飛行無難度碾壓所有任

差隻hinoka完美飛行隊

Like a boss
飛行隊得隻蛋同隻綠斧
飛行隊得隻蛋同隻綠斧

仲有隻3星subaki
Nowi B技配乜好?紅魔殺2制唔制得過

全反埋伏
減攻都無問題

點睇係咪減速減攻?玩左咁耐一直冇理...

全反埋伏

係喎!
減攻都無問題

上Feheroes.wiki
有iv calculator
記得計脫武脫技能狀態
其實啲iv值是咪一定係加一樣減一樣,或者無加減

有機會全平均

有加就有減
但唔一定加3就減3 有機會加3減4
多謝
話時話有無劇情L解答下點解神劍法爾西昂每一代都唔同樣?
其實係味同一把黎?
其實係味同一把黎?

我反而想知咁多集個時序,
我只係知776係系譜第6-7章之間嘅事(好似係)
其實係味同一把黎?

同一世界觀只玩過新 暗黑龍、紋迷、覺醒

而家先知咁多外傳
其實係味同一把黎?

而家先知咁多外傳

SFC 玩過紋章之迷,聖戰之系譜,776
GBA 封印之劍,烈火之劍,聖光之魔石
NDS 覺醒同if

但係印象最深刻都係紋迷同系譜,系譜劇情到咗全部要死晒我到而家都重好記得
其實係味同一把黎?

而家先知咁多外傳

NDS 覺醒同if

但係印象最深刻都係紋迷同系譜,系譜劇情到咗全部要死晒我到而家都重好記得

我都GBA NDS 全作玩曬
其實太舊好難搵😂
減攻都無問題

http://Feheroes.wiki
有iv calculator
記得計脫武脫技能狀態

感謝
Marth Chrom Lucina係用同一把Falchion,中間隔咗二千年。Alm果把應該係第二把
時序大概係系譜 --> 776 --> 暗黑龍 --> (外傳) --> 紋謎 --> 覺醒
不過當系譜同776係獨立都冇乜所謂
話就話係同一世界,但係關連唔大,中間又隔咗唔知幾多百年
其實係味同一把黎?

而家先知咁多外傳

NDS 覺醒同if

我都GBA NDS 全作玩曬
其實太舊好難搵😂

Rom lor,
SFC 唯一一隻無玩過嘅係阿卡內亞戰記
Marth Chrom Lucina係用同一把Falchion,中間隔咗二千年。Alm果把應該係第二把
時序大概係系譜 --> 776 --> 暗黑龍 --> (外傳) --> 紋謎 --> 覺醒
不過當系譜同776係獨立都冇乜所謂
話就話係同一世界,但係關連唔大,中間又隔咗唔知幾多百年

就係奇怪馬爾斯同覺醒父母果把唔同左様
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞