FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
iOS 無JCB
係唔係得返日本轉香港呢個方法
屠夫低速低魔防
難搞

估計只可以裝個相性激化or獅子恰下綠色

比eirka 渣

得18魔防 打arena遇到雙法出到一次天空當你贏

見到linde直接收皮

玩無雙咩,梗係要整個弱點俾佢啦

高防,31速又唔算低,裝埋聖印速加1,防到常用36速基本/33加速iv乘佢2

邊有人會用天空㗎 咁嘅A技梗係俾佢學月虹啦 人地打佢一下,反擊嗰下已經開到月虹
屠夫係蒼炎入面既數值明明係變態級別
[im][url]https://pbs.twimg.com/media/C-VKgG4XYAAGern.png:large[/img][/url]

你貼錯post

入錯病房

仲以為係fe cig
屠夫低速低魔防
難搞

比eirka 渣

見到linde直接收皮

高防,31速又唔算低,裝埋聖印速加1,防到常用36速基本/33加速iv乘佢2

邊有人會用天空㗎 咁嘅A技梗係俾佢學月虹啦 人地打佢一下,反擊嗰下已經開到月虹

依個弱點已經唔洗用佢啦 冇相性分分鐘nino都秒到佢 用龍馬唔好

打左我6條體,終於畢業,好撚感動!
隻減攻ephraim終於有用武之地
中咗隻5星 減攻加魔防Jakob係咩意思
中咗隻5星 減攻加魔防Jakob係咩意思

回復3
屌 100石0 5星
終於解到紅劍打紅劍任
仲差個高級女軍師剎紅劍任
解唔解埋佢好?
終於解到紅劍打紅劍任
仲差個高級女軍師剎紅劍任
解唔解埋佢好?

女軍師殺紅劍打低級/主線MAP都解到, 女軍師過高級個任佢剩係企就得
兩隻大波斧
-防+速vs-防+魔防
誰吃誰好?
兩隻大波斧
-防+速vs-防+魔防
誰吃誰好?

要加速
個體最佳嘅通常都會係加攻/速,減血
屠夫低速低魔防
難搞

比eirka 渣

見到linde直接收皮

天空係拎黎撐鬥技場分既神技
兩隻大波斧
-防+速vs-防+魔防
誰吃誰好?

等抽到+攻既食哂兩隻
兩隻大波斧
-防+速vs-防+魔防
誰吃誰好?

等抽到+攻既食哂兩隻

可以食住先,有人試過+0食+4會變+5

比eirka 渣

見到linde直接收皮

技能等級會加分 天空多過月光幾多分?

利申:我隻lukina常駐月光

比eirka 渣

見到linde直接收皮

計sp
Lke 招奧月虹定凶星好?
B技換待伏?

見到linde直接收皮

計sp

下!? 原來奧義計分架!?
好似試過換技能之後個總能力會唔同咗
獅子好似加得多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞