FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
可唔可以復刻arena任, 每日有一石打好似比較有動力玩, 而家有時login收石之後就close放置
可唔可以復刻arena任, 每日有一石打好似比較有動力玩, 而家有時login收石之後就close放置

why not both
點解唔係復刻三龍將先
應該比較多人miss左三龍將吧

可能因為依兩隻比較少人用
點解唔係復刻三龍將先

我miss左三龍
點解唔係復刻三龍將先

我miss左三龍

我miss左三龍將hard
我當日點過紅劍士關㗎
點解我打咗1條體都未贏到
我當日點過紅劍士關㗎

記得啦,原來係靠kagerou
要紅劍士打死紅劍士嗰粒石
用咗我2支水先試到
我當日點過紅劍士關㗎

記得啦,原來係靠kagerou

自問自答
小弟用nino effie
未升女軍師,得20級,呢兩粒石真麻煩

打蒼鴉 有隻3星40

打蒼鴉 有隻3星40

Arena加分角o個期已經升左黎用
以前到底點贏個女軍師
用咗我2支水先試到

點過
試左好耐都唔得
以前到底點贏個女軍師

我用紅法lilina 行出去擋第一波攻擊,Cecilia加魔防,
第2 round 紅法打,龍女再動....
點解我入robin打贏左,拎唔到隻4星navarre? 要用robin ko navarre先得?
點解我入robin打贏左,拎唔到隻4星navarre? 要用robin ko navarre先得?

女軍師都係叫robin
以前到底點贏個女軍師

我用紅法lilina 行出去擋第一波攻擊,Cecilia加魔防,
第2 round 紅法打,龍女再動....

camilla無雙,再動卡米拉去斬死隻紅法之後,camilla俾另外四隻圍毆都唔死

女軍師都係叫robin

Oh.... fuck.....

入唔到game?
用咗我2支水先試到

點過
試左好耐都唔得

我隊嘢唔係個個參考到
歌姬
nino(獅子攻立)
槍哥(守備應援速鼓舞)
紅劍士(四星40lv)

全隊向右下角攻擊
歌姬唔好裝劍殺,歌姬一下打紅劍43,紅劍就打16,啱啱好殺到

入唔到game?

我屌阿!上網search解lock都要root機,
我機都冇root,有咩辦法攪?
On9老任
機都冇root, bam我acc

除左老騎學左過肩摔之外, 其他都係地樁無學技
kagero咩buff都唔食一下打紅劍36, 之後綠斧會對紅劍獻身, 加埋杖回血之後紅劍剩40血
kagero再打一下, 我隻紅劍扣到佢5, 剛好夠, 之後就過肩摔救紅劍
再動kagero殺鬼神暗器, 剩返已經無難度
On9老任
機都冇root, bam我acc

點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞