FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
有Julia其實係咪唔洗練nino?
有Ericka 冇再動

舞女咪再動
Julia同nino性質上有唔同
前者大力低速高魔防
同黎打藍綠法 或者一擊打爆低魔防高攻既麻煩野

後者標準高攻高速既玻璃大炮
再加埋buff書效果 好似火箭炮連射咁
所以會成為隊中核心 要圍繞住黎build team先勁
雖然做普通後排都好強

巴打
ID : 5875268996
求加好友
ID : 5875268996
求加好友

已加~棄坑型
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先
紅劍位caeda 有無咩技要改?
藍槍 係唔係hinoka最好
定搵第二隻(eg 二家姐 cordelia) 食佢招飛刃鼓舞
綠斧 係咪minerva>cherche>camilla>michalis

而家狀況
蛋米拉 BUFF書 A鬼神 B救行 C未學
Hinoka 勇槍 A未學 B引込 C刃舞
Caeda 武冇改 A飛燕 B未學 C盾舞
Subaki 海槍 A相性 B引込 C刃紋(食4星綠毛騎)

未學的位同必殺技應該學咩好

唔記得PROOFREAD

同我諗既方向完全唔同
但caeda破甲劍真係好

海槍同相性可以疊
即係相剋時可以去到+60%攻, 人地-60%攻?

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

試咗隊全飛行隊
拎走再動角
加一隻飛刃紋章角
發現好打咗
分數又高咗

d 分其實點計

而幾日改咗 理論上係唔計裝備技能,白值越高分越高

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

咁我咪浪費咗隻垃圾ROY

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

咁呢個係柒左定我誤會左d乜 ?
Alm又係Falchion

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

唔好再講
我已經浪費左隻垃圾ROY
有巴打抽未
有無勇者抽左?
有冇巴打分析下新英,驟眼睇最有用都係禁止還擊果兩隻有用
等包膠

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

唔好再講

咪住
海槍20 相性20 乜唔係就係140咩
邊隻最勁
有技能睇未?

不嬲公告都有齊技能介紹

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

唔好再講

咪住

你本身藍打紅都+20%, 海槍再加20%, 相性果20%就浪費左.
好似係.

呢隻驚d mechanics
有技能睇未?

不嬲公告都有齊技能介紹

劍最勁?

其實要等班痴線佬升到40睇下頂數值係乜先
劍招16攻武一定綁實唔郁
但係白值要睇下咩樣

海槍同相性可以疊

唔得 最多1.4

唔好再講

咪住

你本身藍打紅都+20%, 海槍再加20%, 相性果20%就浪費左.
好似係.

呢隻驚d mechanics

反正ROY係垃圾
冇所謂啦
十抽抽到隻攻立
又20石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞