FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
今星期要入4星女主 唔追分鳥

玩nino唔升女主?

玩nino唔升女主?

鼓舞同應援技易學
女主同其他藍槍比 爆發無咁勁
我用nino effie 舞女
每兩場至三場就會撞到啲有精心砌過嘅隊,好撚難打
啱啱撞到騎馬隊,騎馬兩兄妹,獅子王,cecillia
仲要係沙漠場,冇位走

仲有每兩場就會見到1隻歌姬/龍女
好難就位
今日撞到飛行隊
Hinoka catria minerva eggmilla
全部有飛刃盾鼓舞紋章
結果走錯位死左隻nino
今日撞到飛行隊
Hinoka catria minerva eggmilla
全部有飛刃盾鼓舞紋章

靚到
我屌 大海(Wing of mercy) 拓海 Azura Tharja
騎馬同飛行隊
地圖一係兩邊都俾墻圍住一係就中間三舊石,仲有兩條橋嗰幅 森林都未遇過
用咗10把劍先7場唔死 得4798分
騎馬同飛行隊
地圖一係兩邊都俾墻圍住一係就中間三舊石,仲有兩條橋嗰幅 森林都未遇過

左右都有牆 正中有棵樹
呢張圖世界級閪
打親都出事 特別係對面有再動+法師/弓
騎馬同飛行隊

左右都有牆 正中有棵樹
呢張圖世界級閪
打親都出事 特別係對面有再動+法師/弓

呢張圖差唔多次次都有死
今日撞到飛行隊
全部有飛刃盾鼓舞紋章

靚到

我都有飛刃盾舞章嘅隊
表示做攻擊方走錯位硬食一下都死唔去
哇屌 打開684-690 無啦啦遇到隊696
3個a技獅子嘅 隊嘢全隊至少+2 又遠反effie,獅子王同龍馬,仲有+7嘅49速nino
3個a技獅子嘅 隊嘢全隊至少+2 又遠反effie,獅子王同龍馬,仲有+7嘅49速nino

49速nino

49速nino

加速iv加獅子

49速nino

加速iv加獅子

諗諗吓 好似點計都冇49速

49速nino

加速iv加獅子

iv 39
獅子 42
+7 45-46
龍馬速鼓舞 49-50
S技 50-51

其實唔難

49速nino

加速iv加獅子

iv 39
獅子 42
+7 45-46
龍馬速鼓舞 49-50
S技 50-51

其實唔難

冇記錯 隊嘢散開咗應該冇藍字
..........好憎打再動紅法
nino死左 明知要throw game
但又唔想被狗閪再動紅法陣拎防守分
結果又哂多把劍
..........好憎打再動紅法
nino死左 明知要throw game
但又唔想被狗閪再動紅法陣拎防守分
結果又哂多把劍

試過紅綠藍三隻最強法(linde繼buff書)+aqua
又係直接退
用鳩曬啲劍都打唔到七場唔死

打到兩次7場唔死都係排13xxx

今次啲人咁慢嘅
想問勇者武打Vantage 係直接打2下定打完一下比佢反擊

兩下

人地先反擊 你再打兩打

人地先反擊 你再打兩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞