FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
ALL IN 屠夫呀
4個角色都有新技
見到妹妹個守備魔防之紋章, 等睇攻擊速度之紋章
參謀個水薙好似無乜用, 副團長個cancel又係雞肋

個紋章都好惡下
攞黎繼承唔錯
個水䉜本身睇落好正咁
但諗深一層 大力果d法本身都已經秒人
自身追擊不可好似幾傷
個水䉜本身睇落好正咁
自身追擊不可好似幾傷

只要一炮/攻立射死對手,wfc 對面反擊
個水䉜本身睇落好正咁
自身追擊不可好似幾傷

佢個防反仲要限兵種
個水䉜本身睇落好正咁
自身追擊不可好似幾傷

呢個技能真係比法師用都厭哂位
屠夫

好明顯alk係大獎
遲d會唔會四屬紋章
20石玩吓 中唔中都算
屠夫學月虹
好心老任送多d劍啦 個pvp哂咁多時間大改完一日都打得3場
好心老任送多d劍啦 個pvp哂咁多時間大改完一日都打得3場

所以話佢應該復刻arena任
btw, 原來我仲有成91 把劍
Twitter段介紹片話咁快就7.7k Retweet
已經多過Echoes果段成倍有多
Twitter段介紹片話咁快就7.7k Retweet
已經多過Echoes果段成倍有多

屠夫既威力
4個角色都有新技

個紋章都好惡下
攞黎繼承唔錯

步行系統紋章得一格有效
狗都唔屌
4個角色都有新技

個紋章都好惡下
攞黎繼承唔錯

步行系統紋章得一格有效
狗都唔屌

騎紋章飛紋章有兩格
4個角色都有新技

個紋章都好惡下
攞黎繼承唔錯

步行系統紋章得一格有效
狗都唔屌

騎紋章飛紋章有兩格

步兵死剩全反擊
アイク
想問好耐
一格既紋章鼓勵既話斜上斜下既格仔係食唔到
咁如果兩格既buff斜上斜下又食唔食到?
想問好耐

你跟移動咁諗就得, 斜上下呢d你行都要2移動力, 一格既紋章唔到, 兩格既buff到
想問好耐

你跟移動咁諗就得, 斜上下呢d你行都要2移動力, 一格既紋章唔到, 兩格既buff到

明白哂 thx
昇完隻4星紅劍同3星軍師上lv40
但跟住可以點打解任
但跟住可以點打解任

我用kagero carry過晒咁多個任
但跟住可以點打解任

我用kagero carry過晒咁多個任

哪有kagero
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞