FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
你可以當係唔同年代 唔同地方發生嘅故事
例如系譜776係歐洲 暗黑龍覺醒係亞洲咁樣去理解
Marth Chrom Lucina係用同一把Falchion,中間隔咗二千年。Alm果把應該係第二把
時序大概係系譜 --> 776 --> 暗黑龍 --> (外傳) --> 紋謎 --> 覺醒
不過當系譜同776係獨立都冇乜所謂
話就話係同一世界,但係關連唔大,中間又隔咗唔知幾多百年

就係奇怪馬爾斯同覺醒父母果把唔同左様

Falchion刀身先係精髓,刀柄位同普通刀冇分別,一樣會爛要換
覺醒入面Lucina同中二劍帝有段支援對話就係講呢樣野

Julia 系譜個樣同而家好大分別

我反而覺得julia已經係比較捉到原作味道果個.
拉克西絲先九唔搭八

我反而覺得julia已經係比較捉到原作味道果個.
拉克西絲先九唔搭八

有冇d角色既整容前後既相睇下 好想睇下個對比

Alm 最佳裝甲設計,完美保護JJ
留名睇小綠同二家姐
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

agger 冇Minerva
砌飛行隊起碼40000毛
隻大波重要係減速,三隻5*都係
騎隊又冇呀哥得呀妹
nino隊又冇ninnan Azura 又唔想晒20000毛升舞女上5*
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

大波減速有減速既玩法
其實無所謂
騎隊又冇呀哥得呀妹
nino隊又冇ninnan Azura 又唔想晒20000毛升舞女上5*

Nino隊舞女唔需要5星
4星同5星都係競技場5000-10000名
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

飛行隊有hinoka同caeda就夠
食完雙buff全部都好好揪
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

點解你地個個都講hinoka同caeda
無人講palla同minerva

終於升完
等升埋隻nino 上5星食刃書
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

食鼓舞好過食紋章
可能個個都用buff書蛋米
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

食鼓舞好過食紋章
可能個個都用buff書蛋米

你一下打死人咪唔使理防御力囉
lukina學乜b技好?
技1是否應該轉飛燕?
我發覺我啲5星偏曬去藍色
呢幾期啲紅珠都唔抵抽

幾時開返個王女編
我想抽妹啊屌
呢幾期啲紅珠都唔抵抽

幾時開返個王女編
我想抽妹啊屌

好想抽妹妹呀屌⋯

勇王同妹妹最有感情 剩係玩過封印之劍,烈火之劍同聖光之魔石,最有印象係光石個集
呢度好似無乜人玩過蒼炎曉女
其實wii應該好多人有吧, 我係wii剛出既時候買返gc蒼炎黎玩

btw, 呢度有無人玩過本是同根生既tear ring同berwick
如果呢2隻計埋算係火紋系列既話, 其實我覺得berwick仲高質過系譜
呢度好似無乜人玩過蒼炎曉女
其實wii應該好多人有吧, 我係wii剛出既時候買返gc蒼炎黎玩

btw, 呢度有無人玩過本是同根生既tear ring同berwick
如果呢2隻計埋算係火紋系列既話, 其實我覺得berwick仲高質過系譜

唔識日文, 無乜興趣玩berwick
宜家玩game唔係英文就係中文真係返唔到轉頭.
呢幾期啲紅珠都唔抵抽

幾時開返個王女編
我想抽妹啊屌

好想抽妹妹呀屌⋯

勇王同妹妹最有感情 剩係玩過封印之劍,烈火之劍同聖光之魔石,最有印象係光石個集

呀妹真係好正
晚晚都要開game 聽下佢把聲先訓得着
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

升緊palla
利申:抄巴哈
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

升緊palla

得一隻5星catria其他3-4星雞肋
點完任
哪有飛行隊

飛行隊 全部都難抽

升緊palla

得一隻5星catria其他3-4星雞肋
點完任

Tsubaki
三竜將
Michalis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞