FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
想抽 Nowi, 有冇人阻止我

藍色有nowi又有藍騎阿哥 抽得過

咁o岩呢2隻都有, 完全無諗過要抽呢個pool
5星勇書哥 nino
問個新手問題
我本身用緊減攻 effie 學齊技
岩岩抽到標準effie
咁用標準effie食本身個隻
D技係咪會學返齊再+1
問個新手問題
岩岩抽到標準effie
D技係咪會學返齊再+1

之前有巴打試過,記得係
傳說中既4月大更係咪完左?
說好的增援 生存模式呢
大英雄打一鋪就完事 無野做
人氣投票特別版又無聲氣
問個新手問題
岩岩抽到標準effie
D技係咪會學返齊再+1

之前有巴打試過,記得係

又20000毛
5星勇書哥 nino

nino 係減速
勇書哥己有一隻

食自己可以高d 鬥技場分
比人食可以比紋章人
有咩唔好
一直用開加魔防減血nino, 最近抽到隻加速減魔防,見加速咁爽就用後者食前者加一

點知用落仲癈左
本身標準速配獅子已經追打九成對手,IV 多三速好多時都雞助
相反無左6魔防對䃭法系麻煩左
一直用開加魔防減血nino, 最近抽到隻加速減魔防,見加速咁爽就用後者食前者加一

點知用落仲癈左

Julia又硬打唔到 係紅法姐

點知用落仲癈左

主要係籃法,以前iv加buff魔防
軍師 Linda 勇書哥全部扣0,就算比獅子搞到一血都可以上前反死呢D野
而家減魔防無得咁玩
特別對騎隊時影響幾大下
點解你地個個打競技場會4千幾分?我最多1600

帶1隻或以上bonus角
連勝7場
揀哂advance
盡量一隻角都唔死
堆stat
點解你地個個打競技場會4千幾分?我最多1600

全五星40LV,打高級,一隻都冇死一場就670+,7場連勝咪4500分+囉

點知用落仲癈左

軍師 Linda 勇書哥全部扣0,就算比獅子搞到一血都可以上前反死呢D野
而家減魔防無得咁玩
特別對騎隊時影響幾大下

呀哥都扣零? 我用呀哥有時可以反秒nino喎
抽左隻新5*藍槍 減攻加防 好似無用評價如何?

邊隻槍先 粉甲既話減攻冇乜所謂 可以照用 唔初速就ok

邊隻槍先 粉甲既話減攻冇乜所謂 可以照用 唔加速就ok

點知用落仲癈左

而家減魔防無得咁玩
特別對騎隊時影響幾大下

你隻阿哥咩IV

點知用落仲癈左

而家減魔防無得咁玩
特別對騎隊時影響幾大下

你隻阿哥咩IV

加攻減速
出重甲騎兵行多格已經好正

獅子王已經係

邊隻槍先 粉甲既話減攻冇乜所謂 可以照用 唔加速就ok

lukas
我成隊就係差隻藍槍 最想要隻再動藍槍但無
宜家得隻nowi但唔係幾勁 成日撞到剋龍紅劍

nowi食相性激化可以打龍特效劍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞