FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

想比佢繼招 A獅子奮進3
B想約弓殺

屌唔屌得過

B想約弓殺

屌唔屌得過

弓殺無著數
julia咁低防
鬼神綠魔殺會唔會好d
依家殺每隻敵人 sp係唔係由3變做1

鬥技場不嬲得1sp
依家殺每隻敵人 sp係唔係由3變做1

鬥技場不嬲得1sp

學埋月虹就升好隻nino
蝕左20000毛 好傷

B想約弓殺

屌唔屌得過

弓殺無著數
julia咁低防
鬼神綠魔殺會唔會好d

我隻野減速加攻 所以先想用獅子補番果3速

我PVP陣
基本係咁

後備隊員:

係得咁多
隻隻D屬都係麻麻

我諗有紅劍 殺綠魔應該唔難掛

我PVP陣
基本係咁

龍馬 尼尼安 勇書阿哥 julia
後備隊員:
minerva fae effie
係得咁多
隻隻D屬都係麻麻

首先julia 減速加攻無問題
本身26速 食埋龍馬個速buff都追擊唔到
咁不如加攻擊力
所以先建議你用鬼神

裝綠魔殺係防止攻立nino秒你
相反 有綠魔殺可以反殺nino
如果撞到加速iv既綠魔殺julia就小心d
無龍馬buff會被追擊

fae 每種數值都普通 現今競技場生態好難用
有愛另計
effie改完之後好勁 但依家競技場好似唔洗入重甲黎加分
變相佢移動力低下成為弱點

btw 依家仲未摸清競技場點計分
hold起d技能好過

我PVP陣
基本係咁

龍馬 尼尼安 勇書阿哥 julia
後備隊員:
minerva fae effie
係得咁多
隻隻D屬都係麻麻

首先julia 減速加攻無問題
本身26速 食埋龍馬個速buff都追擊唔到
咁不如加攻擊力
所以先建議你用鬼神

裝綠魔殺係防止攻立nino秒你
相反 有綠魔殺可以反殺nino
如果撞到加速iv既綠魔殺julia就小心d
無龍馬buff會被追擊

fae 每種數值都普通 現今競技場生態好難用
有愛另計
effie改完之後好勁 但依家競技場好似唔洗入重甲黎加分
變相佢移動力低下成為弱點

btw 依家仲未摸清競技場點計分
hold起d技能好過

唔該晒 最後隻鬼神 都比reinhardt食鬼左
暫時未抽到綠魔殺

咁隻野唔理住 遲D先搞 等抽到綠魔殺先搞

下一隻

下一隻

減攻
唔減速就無問題

if連浴場都有
3舊水真係好抵

溝女game

試咗隊全飛行隊
拎走再動角
加一隻飛刃紋章角
發現好打咗
分數又高咗
唔減速就無問題

反正以佢宜家個merge機制黎講,
就算IV唔係最好用住先都無乜蝕, 頂多比多2萬毛當+1

if連浴場都有
3舊水真係好抵

echoes仲要等多成個禮拜
頂佢老翻早正版兩個幾禮拜真係第一次見.

試咗隊全飛行隊
拎走再動角
加一隻飛刃紋章角
發現好打咗
分數又高咗

我都想試飛行隊, 但用左60石都抽唔到Caeda
又無Minerva

其他腳其實都齊, 雖然hinoka同eggmila都係減攻爛IV
宜家升緊大家姐Palla睇下補唔補到個紅色位.
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先
紅劍位caeda 有無咩技要改?
藍槍 係唔係hinoka最好
定搵第二隻(eg 二家姐 cordelia) 食佢招飛刃鼓舞
綠斧 係咪minerva>cherche>camilla>michalis
有Julia其實係咪唔洗練nino?
有Ericka 冇再動
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先
定搵第二隻(eg 二家姐 cordelia) 食佢招飛刃鼓舞
綠斧 係咪minerva>cherche>camilla>michalis

而家狀況
蛋米拉 BUFF書 A鬼神 B救行 A未學
Hinoka 勇槍 A未學 B引込 C刃舞
Caeda 武冇改 A飛燕 A未學 C盾舞
Subaki 海槍 A相性 B引込 C刃紋(食4星綠毛騎)

未學的位同必殺技應該學咩好
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先

而家狀況
蛋米拉 BUFF書 A鬼神 B救行 C未學
Caeda 武冇改 A飛燕 B未學 C盾舞

唔記得PROOFREAD
有Julia其實係咪唔洗練nino?
有Ericka 冇再動

舞女咪再動
Julia同nino性質上有唔同
前者大力低速高魔防
同黎打藍綠法 或者一擊打爆低魔防高攻既麻煩野

後者標準高攻高速既玻璃大炮
再加埋buff書效果 好似火箭炮連射咁
所以會成為隊中核心 要圍繞住黎build team先勁
雖然做普通後排都好強
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先

而家狀況

同我諗既方向完全唔同
但caeda破甲劍真係好
好想抽野呀快撚d 3點
你地飛行隊用邊幾隻
蛋米佔一席位先

而家狀況

同我諗既方向完全唔同
但caeda破甲劍真係好

我冇其他劍畀佢用
除非男人Corrin招夜刀神可以傳授
冇計,可能睇下第日抽唔抽到5星有旭日劍+的肥料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞