FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
正喎,下次大英雄可以去高分D 了。

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

最後一個唔知入龍馬好定係獅子王好…

龍馬有速舞比NINO,獅子王我比佢學左騎盾,降下一級可用魔防舞。

龍馬有速舞比NINO,獅子王又高分D 求分析

再動呢

我得隻4星舞女,唔打算入佢了…

同埋入舞女好似低分D

記唔記得舞女苦主
我就係個個用20000毛升舞女
結果1分都加唔到個個

聽你講唔係加左DD 分咩?你重提過話原來5星同4星只係爭少少分
求教,我俾nowi繼承咗4星catria嘅luna, 但係個技本身3下發動,但catria自己就2下,nowi係4下,點解嘅?

睇下nowi武器說明.
寫左cooldown +1
求教,我俾nowi繼承咗4星catria嘅luna, 但係個技本身3下發動,但catria自己就2下,nowi係4下,點解嘅?

睇下nowi武器說明.

二家姐就cooldown -1

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

龍馬有速舞比NINO,獅子王我比佢學左騎盾,降下一級可用魔防舞。

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

龍馬唔係有無視距離反擊 應該好用d

正 全力女主buff隊 唔洗換大英雄角湊數

未練好女主..

我都未, 仲係4星40lv
呢次banner掟左百幾石都無banner角

其實咁落去我真係諗住連anna同男主角都升埋上5星算數.
女主同anna唔洗講.
男主學左sword breaker其實都可以一戰.
60000毛換黎以後都唔洗煩arena bonus角

幾百石!!!

佢話百幾石

呢百幾石係儲咗幾期,定課返嚟?

睇下nowi武器說明.

正喎,下次大英雄可以去高分D 了。

女主 攻應援 守舞
NINO
EFFIE

再動呢

我得隻4星舞女,唔打算入佢了…

同埋入舞女好似低分D

記唔記得舞女苦主
我就係個個用20000毛升舞女
結果1分都加唔到個個

聽你講唔係加左DD 分咩?你重提過話原來5星同4星只係爭少少分

下限672上到674
上限680不變
40000毛練Brave Axe Cherche,好J又好打
20000毛練女主槍,有機會一勞永逸
好難揀
有冇人研究4龍女應該點組
想衝分
有無Olivia繼技攻略?
有無Olivia繼技攻略?

銀劍+
相性
救援
是但鼓舞(我用速)
奧義2-3turn就得(萬能月虹)
終於 Auto 到 40lv

無毛升
有冇人研究4龍女應該點組
想衝分

依家bst影響幾大無人知
正正經經玩加值好過
40000毛練Brave Axe Cherche,好J又好打
20000毛練女主槍,有機會一勞永逸
好難揀

Main flier emblem一定係cherche
終於 Auto 到 40lv

無毛升

用乾哂 d 毛
只繼倒 2, 繼唔倒 3

咁重皮 女主槍都用fury
btw 升女主槍洗唔洗慢慢屈sp?
女主5*max lv白值: 43 32 32 29 22 158
Source: https://feheroes.wiki/Stats_Table
依家BST計裸值
唔計武器同技能推出黎既數值
女主5*max lv白值: 43 32 32 29 22 158
Source: https://feheroes.wiki/Stats_Table

速一定要上35
無正常既iv 高過39速
可以防9成追擊
仆街 女主而家先3* 29lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞