FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我E家
1紅劍1青魔1綠魔1青龍

咁既陣O唔OK 新手多問題SORRY

理論上三隻色遠近都要有
請問nino要配咩技 記得之前有人講過但唔記得咗 A技獅子 跟住係咩

聽講B技攻立

普通後排同nino隊打法唔同

普通後排 通常 PvP都係配Ericka 槍佬 Marth ,冇Azura

有buff機 獅子攻立無誤
請問nino要配咩技 記得之前有人講過但唔記得咗 A技獅子 跟住係咩

聽講B技攻立

普通後排 通常 PvP都係配Ericka 槍佬 Marth ,冇Azura

補充:有以下呢啲 請求建議組隊

聽講B技攻立

土豪
攻果粒S

點拿睇唔明

hp+1 /殺唔記得幾多敵人
sophia/男主殺5人
小綠/女主殺5人
廢弓/anna殺5人
攻擊+1/sophia 殺20lv以上敵人5個
tsubaki/小綠殺20lv以上敵人5個
cecilla/廢弓殺20lv以上敵人5個
速+1/tsubaki殺35lv以上敵人5個
5石/cecilla殺35lv以上敵人5個

THX
打粒

聽講B技攻立

課左幾多

聽講B技攻立

課左幾多

幾千 但都係冇Azura Ryoma Hector。。。

聽講B技攻立

課左幾多

幾千 但都係冇Azura Ryoma Hector。。。

課長
想配合獅子攻立nino
Eirika應該配咩技好?
1)主動武器c技 三招buff
2) wings of mercy + reposition/draw back

1)簡單易明
2)可以Nino再動射兩炮後隨時飛去佢旁邊拉番後Nino, 又可以雙buff
想像下好似唔錯,玩唔玩得過?
想配合獅子攻立nino
2) wings of mercy + reposition/draw back

1)簡單易明
2)可以Nino再動射兩炮後隨時飛去佢旁邊拉番後Nino, 又可以雙buff

救援行路俾再動好過啦,可以俾NINO行前打,唔洗就住就住唔可離開再動角兩格
想配合獅子攻立nino

1)簡單易明

心目中最少改動既nino隊
nino 月虹 回込 獅子 攻立 攻擊鼓舞
eirika 月虹 守備應援 相性 引込 速鼓舞
azura 無奧義 唱歌 速3 救援 魔防鼓舞
想配合獅子攻立nino

1)簡單易明

或者
ephraim 月虹 魔防應援 鬼神一擊 劍殺 守備鼓舞
olivia 月虹 跳舞 相性 救援 速鼓舞
而家打低10個lv都拎到3sp
岩岩發緊夢 成隻滿血龍馬俾buff書eggcam連擊打到爆開左
想配合獅子攻立nino

1)簡單易明

或者

nino用拉會好啲,可以再動之後,再將再動角拉後,脫離危險區
想配合獅子攻立nino

1)簡單易明

nino 月虹 引寄 獅子 攻立 攻擊鼓舞

或者
nino 月虹 引寄 獅子 攻立 攻擊鼓舞

nino用拉會好啲,可以再動之後,再將再動角拉後,脫離危險區

sorry 引寄
我依家隊野

aqua 唱歌 伏竜(未夠SP上竜裂) 速3 救援 魔防鼓舞
nino 拉後 月虹 獅子 攻立 攻擊鼓舞
女主槍 攻擊應援 緋炎 速3 劍殺 守備鼓舞
仲有隻槍哥砌緊,
守備應援 月虹 無A技 守備封 速鼓舞

未搵到我又有材料又啱佢用嘅A技B技.....
零死好感動!

我個陣同你好似 但我舞女4星
又係0死 4726分
即係話我舞女上5星只係幫我加50分
屌你老母垃圾驚 玩左17把劍都玩唔到7場0死

得返幾把劍…關左GAME 比自己冷靜下,遲下先打過…
屌你老母垃圾驚 玩左17把劍都玩唔到7場0死

得返幾把劍…關左GAME 比自己冷靜下,遲下先打過…

我谷一隻炮手要夠力一下 KO (eggcina 殺 火水無)
一隻 3 buff (eirika 裝斧殺)
一隻肉盾全反擊 (hector)
一隻再動 (Ninian)

你可以參考下

唔係唔識點打…係下下都對面有再動,好難預距離。
再唔係自己衰ON9 無啦啦送左隻去死
我個打法一樣
Nino負責藍綠無
舞女再動 同埋食大海一下
勇槍Effie 專斬紅色
蘿蔔佬 加分 buff nino 同埋用黎做盾zip位
我個打法一樣
Nino負責藍綠無
舞女再動 同埋食大海一下
勇槍Effie 專斬紅色
蘿蔔佬 加分 buff nino 同埋用黎做盾zip位

撞到綠魔殺Julia點算 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞