FE Heroes 火焰之紋章(13)echoes 4月20日正式發售

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
新女弓係echoes 入面唔可以轉弓手既屌你

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

好似唔洗等lv20先轉職, D人都係suggest一轉到就轉.
無左weapon triangle..

玩落既感覺好似比feh更加無火紋味
第一輪轉職我係即轉, 全劍兵真係唔對路
第二輪我暫時有得轉但唔轉住
尋晚玩到第二章, 覺得feh應該會仲有個pool係女主o個邊既人物

無左weapon triangle, 弓兵打5格, 又全反擊.
加埋D遭遇戰, 似一隻RPG多過SRPG.
真係無乜火紋味

弓兵打5格我覺得合埋喎
打兩格太易俾飛行,甚至步兵埋身,好撚廢

但佢近身都反擊到, 同埋打咁遠, 未殺晒d弓兵我d飛兵根本加入唔到戰團

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

好似唔洗等lv20先轉職, D人都係suggest一轉到就轉.

尋晚玩到第二章, 覺得feh應該會仲有個pool係女主o個邊既人物

無左weapon triangle, 弓兵打5格, 又全反擊.
真係無乜火紋味

弓兵打5格我覺得合埋喎

合理還合理, 但暫時真係唔似玩緊火紋
不過其實都預左今次echoes會幾另類ge
死一隻角色就知道係火紋黎棟

我都岩岩搵緊資料
呢隻玩落好唔FE

真係無乜火紋味

弓兵打5格我覺得合埋喎

合理還合理, 但暫時真係唔似玩緊火紋
不過其實都預左今次echoes會幾另類ge

我對上一隻玩既火紋已經係系譜
Echoes玩到第2章感覺好新鮮
想升隻藍法上5升
應該升+速-魔防軍師, 定升+攻-速成個賭神個隻騎法好?
想升隻藍法上5星
想升隻藍法上5升

Which one
想升隻藍法上5升

Which one

藍法騎係Reinhardt
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

我會升Reinhardt 專秒紅色
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

加攻減速係最靚iv
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

勇書哥 其實算秒天秒地級
紅藍無都殺哂
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法

之前唔識野
俾Takumi食左佢, 係咪好ON9
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法

之前唔識野

呢隻其實真心勁
想升隻藍法上5升

Which one

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法

之前唔識野

呢隻其實真心勁

我發覺仲要幾難抽
抽左大大話話十幾次5連, 出得1隻
算啦屌, heroes只係用黎哂下時間

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法

之前唔識野

呢隻其實真心勁

41攻 二段攻擊
未計buff

呢隻速作用不大
你睇下其他巴打意見

紅藍無都殺哂

勇書哥係邊個?

唯一一隻男藍騎法

之前唔識野

呢隻其實真心勁

41攻 二段攻擊
未計buff

我有隻4星勇弓可以做鬼神3 肥料
但暫時都未敢亂俾勇書哥食
加攻44
鬼神50
騎刃鼓舞56
騎刃紋章60
仲要兩段
某程度仲變態過nino
加攻44
鬼神50
騎刃鼓舞56
騎刃紋章60
仲要兩段
某程度仲變態過nino

仲要騎馬行三格
有無巴打知 eliwood裝鬼神
會加10攻定加6攻

依隻用落幾正 裝依招點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞