[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
咁之前大更新有冇遲好多?
an10就12月更囉
XZP兩個月前收咗皮,問屋企人借部XZs頂住搏X1 mark2出,XZs個mon本身又已經拱起咗,應該電池膨脹,唔知可唔可以喺爆炸前買到新機
睇個勢歐洲4月尾出到姐係香港5月出列機
平時正常香港未必個個月出到更新喇
好似發現新大陸咁

Docomo由之前5月尾發售改返做4月尾
根本從來都無改過
我想問大家用x1睇netflix會唔會畫面定格但係有聲音
我有啲片會有啲唔會
想睇屍戰朝鮮。。但係每次都定格
更新完 Netflix 有時會咁,我 restart 部機就冇事
咁點解釋MKII 都就出 (4月尾)
上網連實機都冇都冇派過俾人試
點比信心Sony
你無見到日本人試玩X1 ii youtube片?
得個一千零一條仲要影相hang 埋機

人地其他旗艦機出之前3個月都散晒俾啲KOL 試再post 上YouTube
所以到底SONY 玩緊咩?
我懷疑根本software 就未寫好
就唔敢派街
收皮啦SONY
日本唔係預定係4月尾? 十幾日左右就出
應該就會愈嚟愈多試玩片
見到iPhone SE嘅誕生 睇嚟XPERIA 10II將會GG
仲要貴過人
為Touch ID同A13者買機?
Umm... 如果以中階機嘅客群 就唔存在品牌忠誠度 以整體平均性iPhone SE贏
中階 SE2無3.5mm、無真雙SIM卡
而且算係貴價中階 無阻力?
其實3.5mm插孔同雙卡槽 唔係一個令大部份客群要買嘅誘因 XPERIA 10 II形勢不樂觀… 如果佢定價$2999可能有生機 但Over $3000以上就好大鑊 除非佢貴得嚟整個系統操作都好流暢 螢幕真係好靚啦 但我對S665無乜大信心
An機嘅真三卡,同iPhone嘅雙卡其實好多人會尬意
我唔可以話無 但你所講嘅好多 係咪又真係咁多呢 反正宜家iPhone SE仲咁多容量揀 唔需要一定要插SD Card
中階機多數有人當公司機,工幹用,如果iPhone同公司電腦互動性靈活啲嘅話,可能會多人買。
而另外3.5mm可以當mic插用於收音
其實都唔使諗嘎啦 SE一定好快 純粹XPERIA 10 II係呢個戰爭嘅生存空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞