[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
係 就咁flash就得 之前試過
an10我自己就冇試過 但之前睇eprice話support
應該fake news

https://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4551/5449894/1/
另外 Xperia 1更新成Android 10後,也開放了USB-C 網路卡功能,讓玩家可以透過較為穩定的有線網路連結,享受更順暢的網路體驗。
最大損失永遠都不會是我
係毒蘋果 只有蘋果自食其果
打沉自已 呢個世界係公平
佢騙我幾多 就比佢䁠少咁多
RUMOR者
咁快信到真?
定係因為出左SE 覺得蝕左?
好似連到Internet 先得
齋Lan會冇反應
幾時有 1 II
9成9係支那廠,以前啲中階一向用開支那mon
10 ii 大鋪幾時有得賣?e.g. fortress boardway 個d
今年二月下旬, Sony 發表 Xperia 1 II 、 Xperia 10 II 與 Xperia PRO 三款 Xperia 智慧型手機,其中除了定位中階的 Xperia 10 II 已經在台灣開賣,日前我們也為大家帶來 Xperia 10 II 的開箱報導。
許多索粉也相當期待搭載高通 Snapdragon 865 處理器的 Xperia 1 II 究竟何時開賣,除了早在三月就在日本開放預購,近日由日本電信商宣布 Xperia 1 II 將於 5/22 在日本當地開賣,最快預計在六月也有機會在台灣登場。
全香港都係22/5有貨, 依家應該大鋪都有得預訂
同Sony買先有嘢送 大鋪末知有冇野跟
8SE 狗也不吊
我部z1用到發熱lag機再換左iphone6plus
即刻開心使用
然後再換左s8+
隔多年買多部iphone8plus
後尾手痕賣左部s8+換左xperia5
講真sony機後備/副機係幾好
但得一部機就唔好諗啦 會失望
XPERIA 5有咩唔滿意嘅位?
指紋 有一半時間都係開唔到
相機 影一張相由影去到睇到起碼要5秒 有時會彈下apps/無啦啦話相機用唔到 因為我經常會拎起部電話影相
有時夏天用5分鍾 機背已經會熱到辣手
仲有一個唔算係缺點 只係我自己唔慣
21:9mon 睇ig sotry會自動放大左 搞到兩邊睇唔到 你影上去果D又要手動縮細先睇到
-何時等效於90Hz的驅動器有效?

渡邊先生:設置中增加了一個新的“殘像減少設置”項目,啟用此選項後,規格將始終保持在90Hz。具體地說,它不僅在播放視頻時有效,而且在瀏覽圖像或網站(滾動屏幕等)時也有效。
用咗幾部sony,啲缺點唔算致命嘅,買得都鍾意佢個設計,係之前啲中階機用得耐真係唔掂
應該同sony電視個補frame技術
最緊張依個
xz2p啲拖影勁到頂唔順

X1 mk2 仲係咁就果斷轉去啲真120hz 既機
其實有咩勁?
我岩岩十秒前先上下捽部iPad Pro
用緊咩手機?
XZ2P 個 4K LCD 反應時間極差,都比同期旗艦既 60hz 2K mon 差
例如連登碌上碌落,文字會有拖影,睇片打機就問題不大

如果同時有用開120hz 既手機/電腦就會睇到明顯分別
Xperia 1 XZP
iPhone 7 SE2
iPad Pro 2018 120Hz
電腦moon都係60Hz 但4K

真係睇唔出捽browser有咩分別
打FPS 144就一定有既
隻紫
X1隻紫靚到核爆喎 好鬼日系機
有咩投訴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞