[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
1月
x1 update嘅內容係咩
SONY一向冇RELEASE NOTE
我發現唔開 creator mode 同 video image enhancement 打機果陣打機就唔會 hang..起碼 lee 兩日冇 hang 過...之前一日 hang 幾次
打機個 display*
你點HANG機?彈APP?
隔左4個幾月終於補晒1月更新
真係感動世人
打打下個 mon 會 freeze 左唔郁冇反應..要 restart 部機
creator mode 同 video image enhancement 又關打機事?
我更新完再睇下
原來唔只我係咁,我會FREEZE完2,3秒自動REBOOT
更新完影相轉圈好似短時間左,
夜晚再影黎試下先
我都唔知呀..定係咁啱 lee 兩日冇事
update完個指紋翻生
本身係完全用唔到
不過我諗過幾日又會自動收皮
咁我又少少唔同..我係一路 freeze 唔會自動 reboot
btw 我係用緊 x5
其實指紋我好似係開頭有事上左 an 10 update 後就touchwood一路都冇問題算幾快
最緊要1月份依個更新多唔多bug先?
無咩bug就1月份都頂住先啦
另外有樣奇怪又應該唔算壞...係 lee 排震機好似大力左好多震到好大聲...我知係咪唔覺意較左 d 乜...巴打們可唔可以指點下有冇位係有得較細力 d 我搵唔到 係公司有 message 震到全世界都知咁
自己友,見到你咁講,我即熄左個mode試試
無諗過關依樣野事,但係熄左好唔慣
對我無用,關左mode,開game幾分鐘即reboot,
即時開返個mode
off 左個 mode 有冇 reboot 部機先開 game? 都唔得就唔知咩料 lu...只希望我部機 keep 住冇事
我都開番不過唔關reboot事
單純唔慣隻色
巴打開咩game出事?我係傳說,PUBG嗰啲
穿越時空的貓,不過得呢隻有事,

Pad同fgo無事,不過呢2隻相對靜態d
一定少過11月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞