[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
佢好似係Sony 員工
唔撚係,我睇人爆料
https://www.youtube.com/watch?v=pVJtmP8Ckfg
個介面幾正
似用緊alpha機
前sony打手,但sony唔多掂所以轉做三星打手
6月中
佢好似係Sony 員工
所羅門之(gakki)係前sony打手,但sony唔多掂所以轉做三星打手,你可以睇到佢成日借頭借路踩sony讚三星
六月中無再返嚟鞭
Sony d野唔掂都唔屌得?搞笑
sony d野你覺得唔掂又要繼續用?搞笑
我係
當同差唔多硬件嘅Nokia 5.3 都$1500有找(smt)時
Xperia 10 II 俾到盡都係$1700 - $2200
5.3 720p mon
有咩問題?
當試黎玩囉
瞓撚醒未
未醒繼續瞓
比左3.5你,冇可能送無線頂級豆豆
Nokia 儲存空間得一半,個mon 720p ips
點樣差唔多
Oled mon唔使錢?
sony 撚會咩,成個手機部門都唔太搵到
冇偈, 啲人睇部機淨係曉睇CPU/RAM/Storage
我都有少少想trade部xz2做10m2 部xz2真係好冇sony味

不過845變665同UFS變eMMC又係好掙扎,雖然只係當副機用
等咁耐
on9,mon有用咩?displaiy到嘢就得啦
用s865跟住用480p嘅mon然後賣到平一平就啱啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞