[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我曾經擁有過囉OK?
係撚咗幾日頂唔撚順用返U12+
影相只係叫平起平坐拍片連U12+都可以吊打返佢,仲要我硬食OLED芒
唔知今次粒665要用幾耐
哦,原來係個個一路對住部u12打飛隊個個人
有d印象
好行唔送
哦,原來係個個一路對住部u12+打飛機個個人
有d印象
好行唔送
快d去用你既htc
屌⋯⋯
你又用過U12+未呀?
唔係部機開始有問題而htc棄賽又咁啱罪大部1MkII好似幾正我都唔一直追呢個post啦
Sony唔啱你用架喇
啱唔啱我用關你撚事咩⋯⋯
我哋用開htc嘅都係自虐狂㗎啦,唔轉Sony唔通轉三星咩?
可能入貨量少,單價貴

S765有5G,中階機冇用
其實好撚平
不過出得遲好似
用最平既硬件,賣最高既價錢,係Sony一貫方法
765 有5G應該貴

但起碼用675/730呢d
部XZ1冇啦啦差唔到電
似死咗type c port
知唔知邊度有得整?

屌佢幾時先出 1 II 呀
得部陳年Xperia Z頂唔住呀
諗起就火滾
我去TSO整type c port整咗成個月 又唔撚係整埋防水
我唔知去邊到整,但總之TSO真係好撚伏
Xperia 10m2 3個鏡頭都食到夜間模式
仲用緊Xperia Z? 2013年機喎,電池冇發漲咩?
Xperia基本上冇黑科技可言

聽歌完全比唔上Walkman

影相比唔上Alpha
Sony Xperia 10 II 中階防水手機確定 5/20 開賣,至於規格定位旗艦、Sony Mobile 旗下首款 5G 手機 Xperia 1 II 何時才會推出?Sony Mobile 台灣總經理林志遠透露,Xperia 1 II 預計 6 月將會登台。林志遠還指出,今年 4G 與 5G 手機銷售仍會並存,而 5G 在電信開台後,預估滲透率將達到 1 成,但大量換機潮要等到明年;另外,Sony Mobile 今年推出的手機數量將比起去年更少。

預計 6 月
仲未有進一步消息 so sad
台灣要6月
Sony 既night mode 唔係疊圖黎
Sony 話只係用ai 壓高光同提升暗部(台灣個邊消息)

就咁睇唔覺張相因為夜晚模式會sharp 左
只係好強既hdr mode
只求唔好賣咁貴
日本閹割版都賣緊123552yen 差唔多成9000蚊港紙
正確喎
唔通要將夜晚影到變日頭咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞