[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
條友影之前鏡頭都唔抹
其實係cpu 既5g未成熟先搞成咁
定係sony唔想過之前4g dual SIM既code,5g既code就再寫個簡單版就算呢
Samsung 好似無事
屌,姐係又係軟件問題
可以係hw慳左d saw filter/duplexer
當年LG G4都試過類似嘅嘢,本身得4G+3G,後來有update解放返雙4G出嚟。
支tele咩事好似無對過焦咁款
支ultra wide畫汁仲好過支standard wide
會希望sony更新軟件?
無可能,用咁多年sony,永遠都係買返黎咁多功能,同用到爛都係一樣
希望佢根本打錯
YES

新功能係唔會下放到舊旗艦度, 咁多年都冇

點似SAMSUNG咁下放S20功能比S10, NOTE10
4. 仲有邊間廠出16:9
邊有廠仲出16:9
事實係21:9睇Youtube同Netflix唔爽吖嘛
真係下下睇戲咩
官方SELL 哩個MON係俾你multitask
一邊睇YOUTUBE一邊睇FACEBOOK
***: 我20:9
就係少左個1 所以D人屌SONY長 唔屌我長
呢個再少0.5 差距大左
但長多DD就係罪呢就 有D無謂

你屌sony 永遠慢一步 d ram少d
d功能唔更新 係合理嘅
不過屌佢長呢就
X10ii
電訊商價2399 好似J得過, 我用嚟做公司機, 不過係台買應該唔包套同貼

電器鋪有貨未?
4gb ram會唔會爭d? 諗住買部比老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞