[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
sony showroom 有得玩10 ii 未?
我都係成日用chromecast睇野
屋企個43吋電視一睇片就變32吋

全世界得你做緊21:9反而唔方便

如果大部份廠都用21:9,就唔同

而家相機唔知拍唔拍到21:9片
6月

SONY呢2年唔興減價, 有排等
pro 係未等年尾
定有自信到要 vs iphone
XPERIA PRO可能不會出現係零售市場

XPERIA PRO好似係主打專業市場, 用黎接駁大型拍攝系統, 用佢既5G mmwave 作高速傳送資料, 分分鐘日本國內限定.

詳細要問番 所羅門之(gakki)兄, 佢先有第一手資料
但得佢靚咋喎
我部XZP都試過,隔左幾日又開得番...
關我咩事
想知出唔出官網會有寫
Sony us有 Xperia pro
所羅兄有第一手資料

我呢D搬運工黎
可能過萬喎
iPhone都過萬啦
Samsung都過萬啦
少條ram未最多平兩百,公道d
mon靚聲靚影相靚,點解sony一定要平呢
如果佢炒撚左果班寫軟件再請過,加多兩千又有咩所謂
聲靚有保留

冇話唔比過萬喎
之前用xz,部車又用sony,藍牙都夠殺,完全唔覺得聽緊藍牙4既聲
有番個窿今次Mark II或者有望跑得出
或者…有望…
唔覺得會跑出

1. 大遲出貨,過了第一水換機潮

2. 應該唔會賣電視廣告,甚至冇人知有新機出

3. 經濟差

4. 21:9 片源少,睇16:9片可視範圍細

5. 電量仍然細

6. 機身長

7. 90hz唔知實際效果,Sony冇特別提,應該冇睇片補幀功能

8. mon 光度不足,估計用X1 mon存貨

9. TSO維修

10. RAM 少

11. 讀卡機可能萬年USB 2.0速度

12. 拍片60p唔知有冇防震

13. 換SiM卡要Reboot
過硬
你係前sony打手點會唔關事
打你老母咩
最多咪sonyfanboy
compact 係唔係壽終正寢左
Yes
現在Compact變成Xperia 5
而家邊度買Xperia 5最平?定係再等多一個月睇吓有冇得再減?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞