[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
所以EMMC其實問題唔大, 又唔會成日裝大APP
其實老豆雖然唔認係索粉,但係韓國,大陸機唔用,iphone唔用,對上勁多部機都sony
不過佢慳家型,xzp都係尾水大減價先買,xperia 5個價貴到咁一定唔會買
X10ii跟個火牛係垃圾,不過屋企有3個xzp/xz1用既qc 3.0插,啱啱好
知唔知幾時賣街?
寫聽日 (15/5)
XPERIA 10 II係用唔到QC快充, 用UCH32最盡好似14W左右

https://ahui3c.com/68421/xperia-10-ii-performance-battery
MAYBE TOMORROW 15/5
其實普通用, 唔要花巧功能, 系統介面簡潔, 外型靚, 慳電, SONY係幾好
csl垃圾公司

用media player果d就可以
但原生app唔得

唯有學sony話
打直部機用
最少YOUTUBE, NETFLIX唔得
打直部機用, 我情願打橫唔放大算
我老豆仲好撚鐘意防水機,
xperia z ultra就開始用, 到z5, xzp
成日帶落海玩, 但冇一部機係死入水
問佢要唔要asus zenfone, 佢第一句問有冇防水
xperia z ultra 好野0黎
當然, 佢部Z ultra係老母出錢, 我揀比佢
部機試過無套落海幾次, 有套落海N次都冇壞, 依家仲開到
不過到左16年又被我迫換機
我用Z ULTRA 2013年用到2017年,電漲先換XZP,其實唔捨得,不過mon閃,電漲

懷疑係電漲先令到mon閃,不過當時打機都開始力不從心,所以換

當年用過6.44“ 16:9,真無好難轉其他機
21:9內18:9內16:9

畫面縮小再縮小
唔計個m額咪18:9囉,你都唔識嘢嘅

利申:9up only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞