[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
喺台灣唔出定真喺唔出
我估$7998
你唔音識中文?
如果影相冇問題既話諗住插到$7000內就入
7998-8299
S20+都7998喇手
之前都有機台灣無上
咁台灣總經理代表緊台灣sony定日本sony?
你又識唔識中文?
Sony近年好少減價,除左清貨

網絡商減價就有可能
你哋用唔用到chrome
我唔知點解開咗chrome啲網頁冇反應
firefox,反而冇問題
我clear storage 同埋force stop 都係用唔到chrome
拎左去整,放底一晚就拎得機
又係一條好漢
用到
好正常wor
你冇野吓?
Sony Mobile 台灣總經理講話Xperia 1m2 6月會上市
你就問台灣唔出?
你無嘢啊,我問緊今年會出少啲機喺台灣出少啲定成個sony都出少啲啊
X10II 有wide鏡用
我部X10+可以byebye
不過唔知繼續用10好定升1好D
Xperia 1m2正解
2020 SONY香港出機款, 冇估錯得以下3款, XPERIA L4香港應該唔入

XPERIA 1 MARK II 預6月出
XPERIA 10 MARK II 預5月尾
XPERIA 5 MARK II 預10月
WO...................Sony總是後知後覺

日本廠已經食老本, 沒有了什麼創新

雖然想繼續支持, 但用緊XPERIA 1 沒有太多理由上MARK II
其實平滑變焦係865既基本功能
其他廠855機冇咩?

好似845機都已經有其他廠做到
更新最新版本後 d apps通知會不定期延遲..
最離譜可以半日無通知
有問題可以嘗試BACKUP完洗機
會唔會SETTINGS問題?
咩APP通知有延遲?

我自己WHATSAPP, FB, IG, SMS都冇問題
同意 前排更新之後 部X1感覺起碼可以再戰一年
Sony中階機肯開2599好難以置信[sosad
仲要oled同防水都齊
定價好合理 知自己對手係A51 今次有得爭吓中階市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞