[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
應該係上年X10+咁同價?
price.com有2550行貨係咩玩法
YES
XZP, XZ1, XZ1C更新周期已完 (已夠2年)
香港未必會出L4

香港人多買旗艦機, 分分鐘乞丐都用旗艦機
試下影快D, 影多幾張可能就會抄APP
首先你肯定手動有ISO3200?
然後拼死壓低ISO任由影出嚟嘅相變晒鬼影?
咩年代呀主CMOS都去到1/1.7”連ISO1600-3200都唔敢見人?
咪玩喇傻鳩
Xperia 1 手動影相都有3200iso喇
咁佢Auto ISO又唔上去?
XPERIA 呢2年影相一向唔係死係畫質, 係死係APP體驗, APP反應, SAVE相速度
要好黑先會上囉
Xperia 1個期策略係盡可能用低iso
你機都未用過點會知呀
中階機一向冇咩問題
反而係高階機個相機app
中階機一向冇咩問題係因為冇咩人買黎用, 所以冇人反映有問題

SONY中階機一向係電子垃圾, 就算X10 II都係半個垃圾, S665真係好弱

用S730好難咩
730高半級啦
不過講緊600系列仲有啲新啲嘅u都無用,反而喺用返單純只喺制程強化嘅665
S665仲雞過我上年年月買比老媽子部A71, A71都用S675+6GB RAM
*上年年中
哎打錯哂, LINKG又唔比改

S665仲雞過我上年年中買比老媽子部A70, A70都用S675+6GB RAM
636好似喺660嘅縮水版?
如果喺嘅話sony真喺好鍾意用660個design
我用來當工作機,FB, IG, whatsapp, 膠交apps only
正路用765喇
又唔係貴
Sony中階唔係專揀6系慳電類型CPU,當年係要幫MTK清貨,唔係我估佢都會揀S625用幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞