[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
冇講
訂左x10ii
由z1c>xz 見到xz2咁奇怪既design轉左去sharp shv 42
最後都係買返sony
10 ii 隻綠色 點解Demo 機同 宣傳單張 差咁遠 ?
幾時有機攞
如無意外星期五
之前諗住出國所以先買部好
呢家咁既時勢再加上5G時代同埋自己最怕悶
加上平價版Xperia 10ii有番咁上下旗艦級既外觀
同埋規格
所以還定都續咗3年4G約 想係呢個好啲既價錢
放咗手上部旗艦 轉會Android
其實我不嬲用開旗艦手機
之所以點解會揀平價版
因為用過蘋果會有防被騙後遺症
3年4G
5G有排都未普及 用多兩三年4G其實都好正常
到時分分鐘大把人 唔考慮5G都唔出奇
手機就應該快普及嘅
mtk都出果粒820 平嘢
台費呢就
台費真係好貴手機上下網影下相係咪真係有必要用咁貴同用咁快
我又唔會咁早去比較5G同4G各方面既好與壞
總之將來5G普及時 㸃都有機會用到既
但係暫時以4G黎講 已經好夠用
等我吸乾吸盡4G既時候 先再考慮5G都未遲
只可以講
記得開番volte
如果唔係會越來越慘
Sony永遠都比人一種清新時尚同科技既感覺
Apple就比人一種老戊心算價格亂鳩咁定,自家自閉自傲與世無爭,一剎那既驚喜+實淨+老土當時興加少少野就想吸血嘅感覺
我係一個聰明人 無佢哋咁大信仰 所以襯未走火入魔之前揀Sony會比較適合呢種怕悶依家既我
結果尋晚都係上sony網訂咗部10ii 藍色 希望22/5有貨拎
我都訂咗22號去拎
到手搞好哂啲過資料之後
11pro就放咗佢
X1 有冇得type c轉rj45上網?
見有人試過 但喺我自己試完唔得
屌 要root 成 pro 版先得
等 Xperia mk3出離再搞算
噉樣放棄治療
1. flash pro firmware唔駛root
2. 冇記錯an10好似加返呢個function
pro firmware 用 xperiFirm down?
我用s10+試得 x1 唔得 一樣 an10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞