[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區[43] sony xperia 1 mark 2快啲出啦

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Xperia 1/5 /10都係同一期機同一垃圾指紋
入指紋大力少少,唔同位置都入,用足5個profile,我全部入右手手指公,成功率9成,雖然同XZP比都係差D
X1係Google買完D戲用google movie同youtube睇都係lag,有冇人一樣
更新完android 10就係咁, 罪大更新狗也不屌
點解旗艦機都可以搞到咁,難得而家google開始有4k戲
所以我之前已經話,X1都搞到咁,真係無下一部… X1m2不了。
冇發生過, 用緊最新UPDATE
每次更新系統都要好大勇氣
我每次更新系統都洗機重設, 所以根本沒有問題發生
Sony Mobile 今日(4/27)宣布,新一代中階防水手機 Xperia 10 II 確定將於 5/5 在台發表,屆時也將公布台灣價格等上市相關資訊。Sony Xperia 10 II 具備旗艦等級的 IP65 / 68 防水防塵標準,擁有三鏡頭主相機,並且提供美食、肖像、夜景等模式,同時主打 21:9 OLED 寬螢幕,更支援了 BRAVIA 電視科技。 Sony防水手機Xperia 10 II 台灣5/5公布上市價格資訊 Sony Xperia 10 II 早在 3 月底以「XQ-AU52」型號取得 NCC 認證;台灣上市規格方面,將搭載 Qualcomm Snapdragon 665 行動平台,內建 4GB RAM / 128GB
ROM,提供黑、白、薄荷綠、深藍等四種顏色可款式。其三鏡頭主相機,分別採用 1200 萬畫素廣角、800 萬畫素超廣角、800 萬畫素望遠鏡頭的組合,支援 2 倍光學變焦、4K 影片與 120fps 慢動作影片錄製。 Sony防水手機Xperia 10 II 台灣5/5公布上市價格資訊 ▲Sony Xperia 10 II 擁有 21:9 寬螢幕,具備 IP65 / 68 防水防塵等級,支援 Hi-Res 高解析音樂技術。
出10mk2都未到1mk2
呢部早過1mk2正常呀
一向都係中階行先架喇
1mk2香港6月都唔知出唔出到
6月唔得咪7月
又唔係未試過
Sony Xperia 10 II

2千頭有得係市場打下
係因為相機APP可以用舊版, 又冇PHOTO PRO, 又唔洗點TUNE, 可以出先
放心喇
香港班on9實開3000-3500
終於有人明白
仲貴過iPhone SE2

A13 VS S665

4.7" 750P LCD VS 6.1" FHD+ OLED

3GB RAM VS 4GB RAM
幾時先有XPERIA 1 4月更新呀, SONY.

5月都黎啦~
4月更新唔會有架啦 你期望佢5月更新準時出好過啦
睇死佢5月先出3月更新, 9成會咁

或者6月出3月更新
LM
iOS vs Android
Xperia 5
個揩紋開頭都係好唔掂
唔知係習慣左點放隻手指
定係天氣無咁乾燥(我12月買機)
依家又好少唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞