讀Gbus 其實係點架?

799 回覆
245 Like 15 Dislike
cheneX chXXX ??
MUFG好差咩

Btw 2018 2019嗰兩屆好咗
其實而家DSE 朋友仔揀科應該比以前易左, 始終而家自己唔識的野, 上去youtube 睇下片, 都可以了解唔少, 資訊比以前流通左好多, 又或者自己可以開個linkedin account 去stalk 人, 之後問下對方, request for coffee chat to get more information......總有有心人會答你的。
唔識呢個人
其實讀medic多有錢人啲
咁medic都可以無上限的
睇下Moderna
Dental點會辛苦過medic
Medic houseman 果年cls
Dental起碼唔洗輪shift, 讀書年份又短一年
咁你再講下dental有咩係辛苦過medic?
低pay你都拎嚟比較咁你不如話有幾多份工可以高人工過做醫生?
從來冇聽過讀牙醫辛苦啲,大把人夠分唔讀medic揀dental就係唔想咁辛苦
咁你讀緊dental定medic?
咪又係一班垃圾
你又幾把炮呀話人垃圾
HKU IM喎 Ching係咪未聽過
特登開畀asso仔讀嘅一科
出咗名專收垃圾好多年啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞