讀Gbus 其實係點架?

799 回覆
245 Like 15 Dislike
咁佢本身都應該幾有料
好撚mean 第一個公開處決
你點知佢讀asso
咁其實GBus係讀乜係咪好多quantitative嘢
識好多朋友讀GBS/Gbus都讀得唔開心
好多都係唔知自己想讀乜
但係分又夠就走咗去讀
都唔一定係大家想像中咁glorious
就算出嚟搵到好工嗰啲
好多都做得唔開心同埋成日諗點轉工
年薪高係緊要同解決到好多問題
不過又會創造啲新煩惱
聽完啲故仔
反而會欣賞啲搵到自己興趣又commit去讀/做嘅人
唔係所有嘢都可以用錢嚟衡量
吓我中學AL最top果批全理架喎
利申: 80後, 做緊醫生
by sending a message to ask my buddies
其實你係咪同個asso jai 有仇,要公開處決佢
asso升gbus 應該同hku im一樣都係過街老鼠
想問大概yr幾要開始考慮做咩專科
無錢無老豆世叔伯照唔好做BAR 做左借錢交租大有人在
自己生意 搵到大錢應有可能破產收場
CITY FIRM做到成隻狗咁 女仔真係唔好入 怕你單身女強人做老姑婆
如果做LOCAL細行 係老底(睇Qualified)加自己CASE拆Billings
好睇你做開邊個類型同有幾多腳 好似SALE咁跑數
搵唔到大錢但買到樓囉
PS:X謝鄧做到隻狗咁 仲要單單低質 用佢黎做低標水準比較岩岩好
I don't know him at all *_*
講咁耐 圖都冇張
咩嘢圖
朋友做護士成日講星球醫生
做個手術搞掂

D私院真係好多呢d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞