讀Gbus 其實係點架?

799 回覆
245 Like 15 Dislike
有權力肯定會有錢
反而有錢唔一定有權力
佢好撚多錢喎
巴打你識唔識一個18 ust gbus grad嘅女仔
做做下JP morgan之後quit左份工做全職kol
係咪Gloria 條女好嘔心
ching 去邊度可以搵到每年入specialty嘅資料
如果有得揀GBUS同QFin, 應該揀邊個?
Gbus即係精英班bba,名牌保證
搵錢多係因為本身果勁
係呀屌
你又識佢?
佢拎first hon之後竟然quit左ibank份工好神奇
又係唔洗揀喎
除非有特別興趣,夠分嘅話medic or gbus 一定係首選啦
自己對medic 完全冇興趣,亦見到gbus 課程同BBA 好似無咩分別,驚出到嚟搵唔到錢
喂,冇圖講經咩
你讀緊中幾?
I only knew she did JPM PB
No idea she quited
不了
basically none I mean no more HKer intake
like Citi ibd has a local team but whats their intake of locals each year?
if you can find more than 3 HKer got CS UBS Barclays IBD Grad in recent 2 yrs, please leave your payme account here will drop you a lunch
Google Gloria chow
宜家居然開YouTube channel教人著衫 豬閪居然咁有自信
讀asso又點 咁叻又唔見你入埋去
人哋做intern份人工都高過你做十年八年喇,好意思喺度葡萄人
Ching 果個巴打/絲打都係讀gbus
sor冇爬文,想問佢有冇貼埋自己linked畀大家見識下有幾唔垃圾?
linkedin 自膠一打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞