讀Gbus 其實係點架?

799 回覆
245 Like 15 Dislike
你意思係講緊asso that one or me
me HKU qfin
完全唔明白你講咩 邊個葡萄邊個
plastic 玩皮
唔只玩面皮,全身d皮都玩
燒傷植皮,皮膚癌都關佢地事

omf玩痴住牙個兩舊面骨 (maxilla, mandible)
十萬算少
電子妓女賣相已經可以幾廿萬一個月
係醫院一路做一路讀
咪專科醫生 if pass倒專業試
咪玩啦ching 一日一q都唔止十萬
佢應該係絲打所以唔知
之前有個17歲留學生7千一次,當一星期接4個客,一個月已經過十萬
係咪好靚
$7000買到初戀我唔怕俾呀
17歲港女強制隔離期間去做PTGF 底已起 求推
https://lih.kg/1948653
qfin 會不會搵得多過gbus
其實同科目冇關係,係睇你搵倒咩工
聽聞精算最勁嘅人係馬會度做可以100k/month(出嚟頭幾年)
巴打你點知道架
你讀ust?
佢臭名遠播啦 比帽條仔帶 仲要無套中出
但係仲同緊條仔一齊
條仔都係做ibank
幾年前已經識ig買follower 呃呃tumtum不如去做老千
點解條仔咁睇得開 中左愛滋就一世
幾時refer下我
想跟你學嘢
題外話,中大幾年前開左個專收asso 畢業生嘅couse 叫Global Study(類似咁嘅名)
入面班人無恥到同人講佢讀中大Global, 誤導性遺留。
嗰時joint U 活動識幾個柒下柒下嘅人都話自己讀中大GLobao,個個吹奏佢地讀神科,佢地自己又好enjoy 唔解釋,後來先知道佢地係asso 仔升上去top up degree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞