Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
無256gb......
2(os)+1 (security patch)
不過其實Samsung uk嘅企業版note系列係有3+1 極度戇鳩,抵你班死韓仔旗艦銷量比蘋果吊打,寧願玩埋啲垃圾鏡頭都唔肯搞好更新同粒電
台灣三星一向送得多
香港又真係仆街咗d

你估個個同白卡一樣64gb已足夠咩

頂見到人地顏色又多啲 gb數又有256
你估人人咁on9用$10000定價去換256番嚟用咩!學你咁信政府唔洗買口罩
如果全球有紅色256gb版s20+ 配紅色buds+,肯定銷量唔會好似而家咁戇鳩

解封佢,更新下都好
好似影親啲嘢都偏冷色噉
影咗朵 Coronavirus
都係用網頁版唔登入算
你知唔知你做緊同我一樣的事?
多謝你受我影,打亂呢度正常討論環境喎
*更新 5/4

- 任何淫大肆宣揚三星A51,A71(不限於大陸版本)內置騰訊監控,但得張低說服力cap圖,三星A71用家查證後發現並沒有騰訊,白卡其後回覆:你部機係咩版本(原句語癌,故經過翻譯)

相關連結:
任何淫話Samsung內置騰訊監控,但得張低說服力cap圖

https://lih.kg/fkzjCS

- 周庭pixel手機未被黑警破解,pixel區內巴打進行資安討論,任何淫先表示成班人係到打飛機,後離開安全性討論範圍,表示黑警會打到你講密碼,於有密碼情況下,所有安全性都冇用,唔需要討論。

相關連結:
[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?
https://lihkg.com/thread/1933819/page/20
例覺得admin可以放任你做出針對會員嘅行為咩? web版睇睇回覆啦!乖
而且你有洗版之嫌,無故挑釁針對會員
香港唔喺地球入面
???錯台
岩呀 但係亦都有可能係佢哋嘅技術力不足 反正追極都追唔到 蘋果質素 就乾脆行另一條路
2+1都幾好 不過多數人都2年換機
你又啱
128/256/512同其他地區與別不同
香港邊到有得改 sim+tf card
到時唔夠用諗下會唔會去搞下
新post

Samsung Galaxy 集中討論區 (78) 光復手機台 Pixel巴打已建議admin封鎖任何淫
https://lih.kg/1959174
呢度鐘意砌人生豬肉嘅藍絲多掛
有冇睇人哋賣幾錢
幾特別 有降噪就狗衝
呢條片有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞