[親生仔] Google Pixel 討論區 (38) 4a?

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
事實係,請破解講到咁深,但你係咩人?最多係手足。你覺得班狗再買套軟件為你部pixel破解咩!實際情況唔去諗,一高破解講到咁遠然後打晒飛機。jm9
事實係,班狗而家爆唔到部pixel 3a, 呢個先係事實
你講嗰個係你假設,留意返咩你事實先啦,事實係你搬龍門,事實係你見人講到咁detail就講第二個situation, 事實係係你自己喺度假設一樣野係事實,事實係你假設一樣係事實再話人唔理現實

最重要係你唔知事實呢個詞語係咩意思然後話事實
所以咪話你係咪公眾人物咩?
你有班律師團撐腰?
而且早兩日咪有條新例?
班狗有權可以睇被捕者手機?

平時跌咗留底咗部手機,其他衰人執到都係攞去賣…
所以要想埋現實情況㗎!一講到破解講到你自己好知名,部機好多秘密等人去破咁。

你咁認真討論—咁深,除非你呢個度黑駭po囉。咁就理解得透
finally
你唔將個討論點帶去啲係咪公眾人物先爆你部機

你一路講嘅係部機嘅安全性,點樣比人不正當攞左入面啲資料,唔好搬龍門,話咩比狗逼講密碼係唔關部機嘅安全事

仲有講技術野大家討論嘅深淺程度你無權控制,你理唔理解到係你嘅事,你唔識嘅可以問可以學,但唔好講話咁深冇用,咁只係你程度問題,就算大家討論相對論量子力學你話咁深理解唔透,都只係特顯你無知同不學無術
我無搬咩龍門,我只係強調,你知道咁深都係得個「知」字,呢度又唔係黑駭討論區,個個都一定會去嘗試。咁就無得講
討論啲得個「知」字之後,然後打晒飛機咁,咁即係點?
若然有人問。如果我係手足我部pixel被狗要求睇手機內容,如何拒絕?唔通你又將破解討論講佢知就可以唔洗俾狗逼開機睇裡面啲野?

結論係乜手機都好,遇著香港當前局勢,你撞正班狗要睇你手機,你都無乜辦法。

用手機用到講學術? 去學術區講囉。
https://store.google.com/tw/magazine/compare_pixel?hl=zh-TW&toggler2=pixel_3a

3A減價 1/4-8/4
岩岩開始留意親生仔
有無人知3a xl 支唔支緩5g
做咩有d網話有 有d又話唔係
搞到我好亂
無線網路與位置資訊服務
無線網路
Wi-Fi 2.4 GHz + 5 GHz 802.11 a/b/g/n/ac 2x2 MIMO
5ghz唔係5g
一路討論都係電話嘅安全性嘅時候,講下detail野等大家知有咩問題?只可以流於表面?定information只係得個知字就唔需要講?咁就好多野都可以慳返啦,新聞講嘅野你都係得個知字,十個有九個post嘅野你都係得個知字,你以前返學學嘅野好多都係得個知字,而討論區就係比人去講一啲八卦娛樂到學術科學嘅野架啦,呢個post講pixel phone, 咁有關pixel嘅野喺度講又有咩問題呀?

同埋嗰條條例係講狗睇你電話唔需要手令,但無權要求你講密碼呀,大把野都係得個知字,但睇黎你覺得冇用所以連睇都冇睇清楚,特顯自己無知嘅一面
狗鳩拉 可?
拉到狗屋你個普通人話想睇你手機內容。你估睇到嘅機會幾大?
點解咁多人掟落樓掉落海? 無知? 定唔貼地?

最好笑就係假設Dump部機資料出去睇?咁逼你講密碼呢? 你有冇乜計仔安安全全又可以唔俾狗睇到 人機過咗48h出番嚟?
又將個龍門搬走喇咪叫左你用3310囉同埋咪講左啱啱狗爆唔到pixel囉,唔好話狗逼你講喇,如果唔係你又離開左pixel phone嘅安全性呢個討論範圍架喇

同埋你而家都離開左pixel phone同google嘅討論重點喇
佢自己一個都洗架啦
但咁多位對唔住阻住正常討論
我無搬龍門,龍門反而某程度上被搬。乜野係假設部機加密咗資料dump出嚟?但唔諗實際有可能被逼打開部機被狗睇? 咁點叫搬龍門啊?只係你哋講完。實際幫到啲乜? 實際話俾狗知我要買呢套軟件用另天種方法去破解?

咁被手足可以點?你學術討論完都幫拜到佢?反而你討論就打晒飛機咁,jm9啫
有幾撚正經?討論完係有實際幫到手嘅!我就唔懶得屌柒你啦,自閉閪
你自閉到共產都救唔到你添
買大機定細機
呢排3 好用d 因為指紋
留意返,被逼打開唔關部機嘅安全性事,都話呢度係google同pixel phone嘅post, 唔係教人點可以被逼打開部機都冇事,你咁同喺口罩post講外科口罩唔防tear gas有咩分别?同喺iphone post話行唔到android有咩分别?

如果有個方法被逼打開部機都唔會比狗睇到嘅就唔係喺google post度講啦

最重要係,個論點係pixel phone嘅安全性
咁香港咪咪高唔到安全性囉,交係尋晚有人係度睇緊你哋講,彈一個問題就係問假如我被狗捉,然後話要睇我部pixel可以點? 先講 講完安全性好定唔好乜有用?
係 你話呢個po係黑駭po呢度係學術區,討論完有人去實測去試又唔用,用手機用到咁學術性討論完又無用,jm9打晒飛機覺得pixel好安全先?

咁 我淨係想知嗰兩個自閉仔做乜鳩打飛機?
買新既就4
買二手既就買3 因為二手好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞