Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Swiftkey
要指定clubs會員
唔洗理條友
條友鳩噏唔洗source
我一直用緊好耐
我都係由粵語輸入法轉Gboard
其實分別唔大
可以轉kb wallpaper 所以先用gboard
呢個一定係最好用嘅KEYBOARD我由我由好似ANDROID2.X開始用到最近, 因為3叔機用DEX有陣時呢款KEYBOARD會出BUG 無LALA彈出黎頂左D位先轉左用GBOARD
我以前都有用依個
但係因為果陣仲學緊速成
有時d字唔識想用返筆劃既話佢就好麻煩先轉到
所以就轉左粵語輸入法
一直到用Gboard
仍然係用緊swype
thin fit 係硬個隻?
睇到唔俾Chinese vrius,仲要用。
Hi 藍絲
其實係咪有得送?

之前講係要三星會員先有,去到4月29日
唔怪得buds+無anc,原來之前鳩up akg buds真係出左
https://www.google.com/search?q=akg+n400&oq=&aqs=chrome.1.35i39l5.-1j0j7&client=ms-android-samsung-gn-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#
有ipx7同anc,但通話降級得翻雙mic,driver降級得翻單體 唔知實際聽起黎點
近係對唔到焦!

真係唔知搞乜!
冇咗廣東話轉入法,就轉咗 Gboard ,因要打外語,都係焗住用!
只有aac 同SBC, 單圈,
規格同上年sony wf1000xm3差唔多
售價 230,000 韓元

唔覺有咩特別,我估到時水貨個價應該跌得好快
啱啱再去試多次機 s20/+啲細節同s10真係差唔多 冇乜進步 s20u就清少少 但對焦都係極差
yes,同剛4G起步一樣
865都未有就咁自豪
用緊aodNotify解決咗呢個問題

硬的
啱呀,成日對錯
你哋除咗停用 “Game Optimizing Service” 之外,仲會停用咩?
大家知唔知邊度s10+有綠色牛皮機殼賣

我想問用緊S20+概 ching 有冇覺得三星個 keyboard反應好慢同埋有時好lag 唔同s10+咁順同好用 知唔知點先可以反應快d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞