Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
理論上越高端ge codec , 可以保留到ge音訊就越多, 細節會越多, 但有d人就著重調音多d, 最緊要買之前要試過, 可惜真無線同有線唔同,多數無得比你試, 要盲狙
唔算係。。。因為其他地方都有d粘力。。係指紋位加左塊好薄既圓形雙面膠紙。。。所以好多穿窿咁。。。
呢張真係柒到仆街, 個mon咁撚靚, 整咁大粒野係度
我貼完果下都屌左聲。。。睇佢d簡介圖個圓形位好輕微唔太明顯。。點知貼上去好L明顯好似穿窿咁。。。。。中撚左伏。。
我以前都係帶住 ZX300 + XBA-A3 出街,換咗 WF-1000XM3 之後就擺低咗
我自己S10年代美森買過 Samsung 原廠貼返嚟
香港 CS 當時都講話佢哋賣 100 蚊嗰張*不是*跟機嗰張
美森嗰張比跟機嘅厚+啜少少+唔cover個前cam角落頭
跟機嗰張真係最正
只可惜唔知邊度買
悉,Samsung Galaxy S10 的保護膜不是日常常見的 PP、PVC、PET等材質膜,而是比較昂貴的 UV 菲林保護膜,帶有疏油層。此外,這種膜還能在保護顯示屏不受劃傷的同時,不影響超聲波指紋識別。

在市面上,這種膜的成本在5.7美元(約合港幣44元)左右,如果用戶單買會更貴。目前Samsung Galaxy S10 的原廠保護膜亞馬遜美國售價約157港元,加上運費和關稅一張膜一共得217港元,不得不說,現在撕一張Samsung手機自帶保護膜的成本實在是太高了。.
有無人係note 9轉s20, 分別大唔大?值唔值得換?thx
https://www.samsung.com/hk/support/galaxy-z-premier-service/

Z Flip 就有得貼
應該呢張就真係跟 Z Flip 機嗰張?
我睇外國 話好似有啲 Center 有部機器可以貼返跟機嗰隻
有冇人用過RhinoShield SolidSuit嘅殼?想知道比原裝殼係咪厚同重好多?同埋手感係點?
原來係uv貼黎 手感咁正
成本44 我地買要147食水好深
可惜呢張咁正既野 好易花
一開chrome個keyboard變成咁
一定要用三叔keyboard?
hi 藍絲 你又淘寶啊?
但係真係滑
講緊有bug囉!死藍絲
有冇人用 s20 ultra 其他app用相機嘅時候唔識對焦

例如google authenticator 掃描qr code嘅時候
一定厚啲
正如講畫質一定唔會先講細節而係先講色彩 hdr,因為細節係要認真睇/聽
一入耳最明顯應該係調音冷暖,三圍力度同銳利度同深度之類。 假設音檔一樣,就算sony同Sennheiser行sbc都一定係屌打行aptx嘅中檔 Anker
不過要試真係重點,同埋買得tws應該首要考慮係功能性同便利而唔係極致音質
你哋覺得可唔可以作準

等NOTE20啦~
清舊貨
無可能, 你睇下我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞