Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
百寶利果間D玻璃貼會唔會好易花?
之前係星際個面痴左塊$299既玻璃貼,
用左兩個月放係褲袋都無啦啦多左幾條花痕
UV膠入聽筒 用針去挑+用熱水沖想融咗啲膠 最尾成個聽筒挑咗出嚟 打電話乜都聽唔到 唯有乖乖交會費
亦都係呢塊膠膜令到我唔再痴
上多呢層同膠貼或菲林貼一樣有顆粒感
聽完你地講唔係好敢用uv貼添但係睇review Whitedome 果隻玻璃貼好好 fingerprint完全無影響咁濟
上面吖,有拗有冇mmWave,NSA無mmWave都唔可以叫5G手機啦!仲講硬定軟添。

S20係叫5G手機定4G手機啊? ,block咗我嘅人係睇唔到我高乜喎!尤得佢哋蠢落去啦
乳貼呢?
試咗,一樣!!

死症。

佢好似供緊樓
笑死,愈睇愈似zipalign
2x 唔係數碼變焦咩
老實講, 我覺得間野d貼係普通, 又唔係最好, 但又唔係差, 不過uv貼我覺得手工重要過張貼本身, 好似今次我咁就仆曬街, 張貼靚d都抵唔到我個音量鍵
最緊要唔好搞到部機本體就ok 質素差啲ok 手工穩就ok
佢無同你用膠紙封鍵同咪咩?
唔係多好多工夫
我都試過咁樣, 但影響唔到個聽筒, 照用到s20出, 之後放比先達, 無影響個價
我估係啦, 唯有星期六上朗豪坊睇下有冇得搞
你有冇裝galaxy wearable? 應該係自動連架喎
我有裝呀 佢都係彈個box出嚟問我要 關閉/連接
想問下 app bootster 係邊dl?
網 CCSWE App Manager, 睇廣告就diable 到
啱啱真係試咗一次
原來真係 Binned 12MP 嘅 Sensor Mode 咁 Digital Zoom
當我無講過啦咁
呢個係 Samsung 賣粒 Sensor 其中一個特點嚟
睇嚟係未寫/冇寫到入部 S20 Ultra

The HM1 allows users to preview and capture full shots and close-ups of the subject at up to 3x lossless zoom, preserving the quality of the image. This is made possible by the sensor directly converting the pixels using an embedded hardware IP, rather than having the task delegated to the mobile processor. With 108-million pixels, the sensor is also able to produce images up to 3x zoom at a 12Mp resolution without upscaling.
固定時間?定一日幾次
試吓reset個耳機再加藍牙忘記咗佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞