Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我都花左
定係會有keyboard update ?
巴打唔會覺得default keyboard 個筆畫順序好難用?
之前用 S9
都習慣咗了

呢款套用落好薄。。仲薄過原廠套。。好貼身。。

仲有d邊框係硬身。。但表面係矽膠有少少矽睇痴身既感覺。。

但用落就覺得保護性唔係幾好。。
apple最on9係連基本手感都做唔好
大佬max 226g咁重舊電曉飛人都唔掂啦
垃圾就垃圾啦! 吹奏屌你老母吖柒碌,睇唔撚到啊?鴕鳥閪
回你老母,你老母知道都唔撚改
reset啦
Csl Tai Po Tai Wo have
相機位為咗就住,成部野再厚啲
你想出埋 S20 ,賺個雙無線叉座?
發現左個BUG
Edge panel 同 nav bar係一齊function
用good lock個navstar去auto hide個nav bar會將個edge panel一齊hide埋
之前買咗個 Spigen Thin Fit + imos 膠貼 今日到貨
放工翻屋企包膠
Note10 係咪仲未有得用nav star?

非打手
20u 新款rxxgke moon貼 包埋則面
用套唔怕翹起個貼
IG DM 係唔係仲未可以好似whatsapp咁支援edge lighting ?
想問下 EDGE LIGHTING好似淨係閃一下

有冇得KEEP住長閃?
你可以教時間長短架 btw 我係用edge lighting +
長極都只係閃一次

冇得KEEP住閃
試下教佢去中間之後閂咗個app 再開返教去長再試下係咪正常返
屏幕是人機相互作用最直接的一環,自從入手了s20 +後,習慣了日常使用再切換回原來60hz的S10,你會感覺不敢相信自己的眼睛,原來覺得流暢無比的855手機,現在掉幀居然隨處可見,只能感嘆。
唔得

有得佢算
原本想等Sony, 睇睇下,想買 s20+

無訂到, 無咗個 galaxy buds
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞