Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
限速21?
係啊
咁都OK啦好過cmxx
等samsung更新動態模式咪算囉
呢度好多人係cmhk訂S20三子。藍絲聚腳po嚟
個唔識架,NSA無mmWave,嗰部機唔可以叫5G手機,根本今日開始用緊mmWave。要特定地點先收到5G
可能係三星畀大家睇下佢概念機囉
點解你哋有 我未收到嘅
係咪水貨嚟㗎老老實實 price上面啲垃圾㗎全部都呃人嘅 真係用到個價買到入手先講啦
收得好就唔當限速你識條鐵咩
講真100GB夠我睇AV定玩Oline Game?
同埋咁快就知SM 100GB收費 同點計法?
所以買定5G機就應咗佢啦!哈 唔怪得An9既世界 永遠覺得快人一步 完來係因為只有你哋先至有穿越時空既神功 明白哂
應該冇保養啦
邊個話買 S20 Series 係單純為咗個 5G
Hm1撚有dual pixel咩
S20+就可能有呢個mode
唔好玩啦, 拎部開發機去拍廣告
比對家偷左點?
你話如果s20比sony知道咗有12gb ram
sony就會堆料上12gb,唔會好似而家咁低人一級

唔同部門更加唔會借出去
廣告同r&d 有親咩
做乜借機比佢哋拍片
就算係開會
最多咪係主管先知嚟緊note20 有咩料
拍廣告班marketing 散仔知鬼咩
殘體idog
殘得過腦殘人士
Note 10都12GB ram啦 Sony低人一級好出奇咩
你用開殘體咪腦殘人士lo 用殘體用到你咁自豪 不嬲係idog
係三星要用得特別多RAM好唔好?
8GB都哼夠用,用三星機嘅人先講得出口
皇后 呢個后又確體字咩
藍絲狗,淨識 汪汪汪鳩叫
我都係用啲啱你睇既字啫 你就咁興奮
証明殘體字係為你呢種腦殘人士以設
你都戇撚鳩鳩
室內用mmWave先發揮到5g嘅優勢
例如商業大廈大型商場室內人流密集嘅地方
學你咁撚戇鳩話執着,不如用返4G?
睇你條撚樣講嘢成個藍色垃圾
暫時已知S20U AF極垃圾
3月31日 PhoneBuff出咗最新既S20 Ultra 120hz下既續航測試。

拎埋Note 10+做直接比較

先講結果:iPhone 11 Pro Max > S20 Ultra 120hz > Note 10 Plus

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞