Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇發覺黎黎去去得呢條友係度推塊垃圾triskin貼

圓形位其實係佢加左張雙面家膠紙係玻璃貼同mon中間。。。好撚核凸。。。
係。。。我見好多人都屌呢隻貼。。但仲係有人推。。。

有得揀我用閃魔好過。。
呢種好似S10果陣已經有, 真係好戇鳩
點解唔用原廠貼
1舊水
我未拎機時買定來試下。。點知一貼上去屌左聲。。。
之後痴返菲林貼。。。

之前有巴打講過100蚊果張原廠貼好似係垃圾普通膠貼來。。。
原廠貼好用啵
跟機果張夾個食雞神器果陣一野Q起左。。。dklm....
你用得耐2k突然轉落1080會見到有分別
不過分別唔大
依家真無線唔支持aptx格式, 已經唔使諗音質
不過都係果句啦 我用唔用我既事 但係你比我揀丫嘛
就算係Adaptive或者比option落bixby routine我自己set開咩app就係咩resolution/refresh rate都好丫
改咗名啫
佢應該講緊上Samsung CS痴個張
我親自打過上去問 佢話係同一張貼嚟㗎 覺得係垃圾嗰個巴打可能係心理作用啫
係,上維修部換果張"原廠貼"垃圾到仆街
我之前都上過去痴s10,其實係唔錯嘅,係貴咗啲啫
冇可能,你上去試下就知乜事
我都係用開Spotify聽歌
所以就算有aptx ldac呢啲其實我都用唔著
未必,音質最緊要係你耳機本身(單元同調音),其次係你個audio file,最後先係你個codec,sony無aptx音質一樣完勝一大堆耳機。
而且Samsung 自家scalable codec效果同aptx adaptive差唔多,只要係三星手機同耳機就得, Akg而家嘅耳機我估應該都會支援
因為我用moov, 所以有同冇分別有d大, 以前會帶部player+靚耳機+自己買24bit歌 出街聽, 但用左真無線+moov, 已經番唔到轉頭, 唯有係真無線上儘量揀d好聲d
咁有冇乜嘢代替品好介紹
即係張貼本來係中空?
個時中間開個窿先搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞