Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
岩岩試左whatsapp錄音唔得
咁就差咁啲 btw唔該晒
差唔多換機,想請教邊部性價比高D?
A71(~3000)
s10e(~3800)
s10+(~4500)

主要影相,同打少少機(mario kart)
s10有冇咩高汁case介紹 想買個透明
拉長咗個moon緊好握啦
急問 MK維修中心仲有無開?
Samsung Galaxy S20 Ultra Camera Update Test: Better or Worse?

https://www.youtube.com/watch?v=HTmAAddU6b0
你哋影相會唔會開「自動 HDR」同「場景優化器」?
我都想知邊到有

出面全部都係iPhone case
台灣有個好似唔錯好似叫devil case 但未買過
https://www.anandtech.com/show/15603/the-samsung-galaxy-s20-s20-ultra-exynos-snapdragon-review-megalomania-devices/13
S20U 超詳細review
TLDR
Snapdragon soc perofrmance跑出(唔意外)
ISP就Snapdragon同Exynos 各有可取之處
ps s20+ tele crop.相效果唔差
同埋因為先天物理關係
s20+ 2x zoom效果係好過s20u
物理?咩物理?
我淨係知S20u有光學4x仲要用潛望式硬件優勢好過S20+好多。但點解得嗰4倍都唔俾人用嚟用?
ringke
緊係s10+, 乜都齊
上網多+打機就s20+
不過已經唔同價位
用得耐會唔會油淋淋
而家已經10.0.02.07
個硬膠背無人地軟膠咁食油
TPU膠邊又硬又令身,都係唔係好食油
記住買fusion 或 fusion x先係硬膠背

this one?
thanks
唔係木唔木眼 用耐咗2k就會睇到
你留意1080啲字會灰濛濛啲
所以俾到240hz 我都唔會落1080p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞