Samsung Galaxy 集中討論區 (77) 白卡任何淫勿入

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人用96hz
s20好似好伏?
有無人用緊新game booster plus ?
呢個同設計/物料都有關係

但講番好唔好搾手
主要都不外乎整體大小厚薄(同隻手大細都有關), 重量, 設計(例如有無防滑), 物料等(例如光面一般特別跣, 矽膠啜手d但痴塵)

最穩陣的就當然係去試實物demo
用咗幾日
其實佢個框係咩物料,聽過有啲框係矽膠嘅話放褲袋會啜住好難拎出拎入

香港邊度有實物demo?
Disable 咗 GOS,原來會開唔到。但係又話 GOS 係負優化,噉呢個 app 嘅存在意義係咩
之前開咗 GBP,開咗最大 FPS 有時會限制 30fps
聽日再試真d先 但係仲未有以前咁多嘢set
SolidSuit防摔殼為普通手機殼創造一層新價值。 一體成形的手機殼採用犀牛盾獨家材料ShockSpread™製成

solidsuit 唔會好跣手, 但亦唔會好似矽膠咁好啜手
3月31日已出。。old news 左
ok thx
係咪s20先有?
用緊s10唔見呢個game booster plus
要喺 Galaxy Store download “Game Plugins” 先
其實Samsung手機會唔會俾popo hack得入
我用到10-20就叉到100
唔好叉下停下
我淨係知黃之峰部iphone XR比popo hack入左
我幫你搵埋source啦,唔洗咁辛苦你啦,你可以諗第二樣野踩三叔啦
有冇Bud+用家
見FB Samsung個page啲人係咁屌
又話多壞貨又話收聲唔清楚
仲要除左傾電話
其他app錄音都用唔到個mic 想問真定假
平時用黎skype就冇問題 其他唔清楚
話咁易,大量個資可能係匪共手中…之前唔係透過360傳送資料到北京? 核對吓就知你部機有冇相關圖片檔案或其他有用內容,預約拘捕
佢地話WhatsApp錄音錄唔到
拎去問Samsung仲話係配置問題

你方便嘅話可以麻煩你實測下嗎
WhatsApp 用藍芽錄唔到唔係正常咩
錄唔到仲好啦
錄得音部機都拎緊係手
成日有iPhone用家錄音比我完全冇聲
原來係連左speaker 而speaker又放得遠收唔到聲
感覺如何
呢舊野其實有乜用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞